Oļegs Šišļaņņikovs atzīts par decembra mēneša vērtīgāko spēlētāju virslīgā

Par Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta mēneša vērtīgāko spēlētāju ir atzīts HS „Rīga” spēlētājs Oļegs Šišļaņņikovs. Rīgas komandas uzbrucējs decembrī trijās spēlēs guva piecus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, sakrājot sešus rezultativitātes punktus.

20 gadus vecais Oļegs Šišļaņņikovs ar 32 punktiem ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, savukārt virslīgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā uzbrucējs dala pirmo vietu ar HK „Mogo” spēlētāju Elvi Želubovski. Jāatzīmē, ka Šišļaņņikovs ir virslīgas labākais vārtu guvējs, šosezon pretinieku vārtsargus pārspējis jau 20 reizes.

HS „Rīga” uzbrucējs decembrī tika iekļauts arī Latvijas virslīgas Zvaigžņu spēles Austrumu komandas sastāvā, kur trijās spēlēs guva vienus vārtus, kā arī „bullīšu” konkursā izcēlās ar efektīvi izpildītu metienu.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK „Kurbads” aizsargs Mārtiņš Gipters, oktobrī šāds gods ticis HK „Mogo” aizsargam Krišam Lipsbergam. Savukārt novembrī par vērtīgāko spēlētāju virslīgā tika atzīts HK „Zemgale/LLU” uzbrucējs Niklāvs Birovs.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF, „Optibet Sporta bāra” un „Baltman”.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Saistītie raksti

Sadarbības partneri