AS “PrivatBank” finansiāli atbalstīs Latvijas hokeja izlasi

Foto: Guntis Lazdāns

AS “PrivatBank” noslēgusi sadarbības līgumu ar Latvijas Hokeja federāciju, kas paredz finansiāla atbalsta sniegšanu Latvijas Hokeja izlasei "Euro Hockey Challenge" spēļu laikā.

AS “PrivatBank” valdes priekšsēdētājs Aleksandars Kukičs: “Esam gandarīti par iespēju atbalstīt Latvijas valsts hokeja izlasi Euro Hockey Challenge spēļu laikā. Pārbaudes spēles ir ļoti nozīmīgs periods izlasei, jo tieši šajā posmā izkristalizējas tās galīgais sastāvs un tiks kaldināts komandas kopējais gars tālākajām cīņām pasaules čempionātā Ķelnē.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis: „Mēs esam priecīgi, ka „PrivatBank” finansiāli atbalstīs Latvijas Hokeja izlasi, gatavojoties pasaules čempionātam. Esmu drošs, ka sadarbība būs veiksmīga, jo mūs vieno gan lieli dzīves plāni, gan vēlme būt labākajiem.”

Gan bankas darbinieku, gan klientu vidū ir daudz hokeja fanu un atbalstītāju. Tāpēc ceram, ka arī AS “PrivatBank” sniegtais atbalsts palīdzēs izlasei tālākajās cīņās uz ledus rādīt izcilu sniegumu un patiešām iepriecināt visus Latvijas kaismīgos līdzjutējus.”

Tuvākās Latvijas izlases spēles paredzētas ar Zviedrijas izlasi 14. un 15. aprīlī Sēderteljē, ar Francijas izlasi 21. un 22. aprīlī Rīgā, kā arī ar Vācijas izlasi 30. aprīlī (Bītigheimā) un 1. maijā (Rāvensburgā).  

Par AS ʺPrivatBankʺ:

AS ʺPrivatBankʺ pēc aktīvu apjoma ir 14. lielākā kredītiestāde Latvijā. Banka privātpersonām un uzņēmumiem nodrošina finanšu pakalpojumus 13 filiālēs visā Latvijā – 7 filiālēs Rīgā un pa vienai Valmierā, Daugavpilī, Rēzeknē, Ventspilī, Liepājā un Jelgavā. AS “PrivatBank” piedāvā plašu finanšu pakalpojumu klāstu, nodrošinot personisku attieksmi, ātru lēmumu pieņemšanu un konkurētspējīgu cenu.

Saistītie raksti

Sadarbības partneri