Bobs Hārtlijs: „tā bija labākā spēle Latvijas izlases izpildījumā šajā pavasarī"

Foto: Jeļena Ļevšina

Pirmdien, 1. maijā Latvijas hokeja izlase pēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmā pasaules čempionāta Rāvensburgā ar 2:3 (0:0, 0:1, 2:2) piekāpās Vācijas izlasei. Piedāvājam Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija un uzbrucēja Jāņa Sprukta pēcspēles komentārus.

Bobs Hārtlijs: „Tā bija labākā spēle Latvijas izlases izpildījumā šajā pavasarī. Puišiem teicu, ka esmu priecīgs par komandas parādīto sniegumu un cenšanos. Mēs bijām spēlē līdz pēdējai sekundei. Ar šīm spēlēm noslēdzies izlases treniņnometnes posms. Esmu gandarīts par padarīto smago darbu. Tagad mums ir pāris dienas, lai atjaunotos un būtu gataviem pasaules čempionātam. Tuvākajās divās dienās izlemsim par sastāvu, kas tiks pieteikts pasaules čempionātam. Tas būs grūts lēmums, jo visi puiši smagi strādāja no pirmās treniņnometnes dienas. Šī ir nepateicīgākā mana trenera darba sastāvdaļa. Latvijas izlasi pasaules čempionātā pārstāvēs labākie spēlētāji, kas mums ir pieejami.”

Jānis Sprukts: „Labi aizvadījām abas spēles. Šodienas spēle bija pat labāka par vakardienas, kurā izcīnījām uzvaru. Šodien vācieši uzvarēja, bet viņiem bija ļoti maz iespēju gūt vārtus. Kopsummā komanda ir gatava pasaules čempionātam, un tikai ar pozitīvām domām uz to arī dodamies. Pasaules čempionātā parādīsim, ka esam vienoti, un ka stāvam un krītam viens par otru.”

Saistītie raksti

Sadarbības partneri