Krievijas izlase nosauc sastāvu pārbaudes spēlēm ar Latviju

Foto: Jeļena Ļevšina

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas hokeja izlase pirmās pārbaudes spēles aizvadīs 1. un 2. aprīlī , kad "Arēnā Rīga" uzņems Krievijas izlasi. Pretinieki nosaukuši sastāvu,kas gatavosies gaidāmajām spēlēm ar Latvijas vienību.

Krievijas izlase kopā pulcēsies 27. martā Novogorskā, un galvenā trenera Oļega Brataša vadībā būs trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 15 uzbrucēji. Bratašs šajā sezonā ir Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenā trenera palīgs, un viņš strādāja arī Krievijas U20 izlasē.

Krievijas izlases sarakstā ir iekļauts U20 izlases rezultatīvāko spēlētājs kapteinis Kirils Kaprizovs – uzbrucējs septiņās spēlēs guva deviņus vārtus un savāca 12 punktus, kas bija augstākais rādītājs visā pasaules čempionātā. Tāpat viņam izdevās lieliska sezona Ufas "Salavat Yulaev" rindās, 49 mačos savācot 42 punktus.

Starp olimpiskās izlases kandidātiem ir desmit hokejisti no Maskavas CSKA, kas neiekļuva Rietumu konferences finālā. Vārtsargs Iļja Sorokins šajā sezonā 39 spēlēs tika galā ar 92,9% pretinieku metienu, bet Ivans Teļegins pārstāvēja Krieviju gan 2016. gada pasaules čempionātā, gan Pasaules kausā. Vēl sastāvā ir iekļauts uzbrucējs Valērijs Ņičuškins, kurš pēdējās trīs sezonas pavadījis NHL komandā Dalasas "Stars" un 2016. gada vasarā atgriezās Krievijā un pievienojās Maskavas CSKA.

Biļetes uz Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēlēm ar Krieviju, kas norisināsies 1. un 2. aprīlī "Arēnā Rīga" ir iespējams iegādāties "Biļešu servusa" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv

Krievijas izlases kandidāti

Vārtsargi: Iļja Sorokins (Maskavas CSKA), Vasīlijs Demčenko (Čeļabinskas "Traktor") un Vladislavs Gross (Jekaterinburgas "Avtomobilist").
Aizsargi: Bogdans Kiseļevičs, Igors Ožiganovs, Artjoms Blaževskis, Mihails Naumenkovs (visi – Maskavas CSKA), Zahars Arzamascevs (Ufas "Salavat Yulaev"), Andrejs Mironovs (Maskavas "Dynamo"), Jaroslavs Dibļenko un Vladislavs Provoļnevs (abi – Maskavas "Spartak").
Uzbrucēji: Valērijs Ņičuškins, Andrejs Svetlakovs, Sergejs Andronovs, Ivans Teļegins, Maksims Mamins (visi – Maskavas CSKA), Kirils Kaprizovs, Mihails Vorobjovs (abi – Ufas "Salavat Yulaev"), Sergejs Šumakovs, Maksims Šalunovs, Stepans Saņņikovs (visi – Novosibirskas "Sibir"), Anatolijs Goliševs (Jekaterinburgas "Avtomobilist"), Vjačeslavs Leščenko (Maskavas "Spartak"), Maksims Karpovs (Maskavas "Dynamo"), Antons Burdasovs (Omskas "Avangard") un Viktors Komarovs (Toljati "Lada").

Состав олимпийский сборной на товарищеские матчи с Латвией

Saistītie raksti

Sadarbības partneri