LHF DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS 1. SĒDES LĒMUMI

Šonedēļ tika aizvadīta šīs sezonas pirmā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās Komisijas sēde, kurā tika skatīti 8 jautājumi.

 

 

1.      Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta Hokejā (LBJČH) U17 grupas 14. septembra spēli nr. 3 starp komandām “HS Falcons” un “Jelgavas LSS”, kurā tikusi konstatēta neatļauta spēlētāja došanās laukumā “Jelgavas LSS” komandas sastāvā. 

Nolēma: 

1.1.          Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma 15.2. punktu, piemērot “Jelgavas LSS” trenerim M. Mežulim 3 spēļu diskvalifikāciju. 

1.2.         Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma 15.3. punktu, piemērot “Jelgavas LSS” klubam 200 EUR naudas sodu.

 

 

2.     Par Optibet Hokeja Līgas (OHL) 12. septembra spēli nr. 4 starp komandām “7BET Hockey Punks” un “Energija” un 14. septembra spēli nr. 5 starp komandām “HC Panter” un “RĪGAS HS”, kurās spēlētāji nr. 1 A. Grigarevičius-Reyzin “Energija” un nr. 1  V.H. Koitmaa “HC Panter” komandas sastāvā katrs piedalījās spēlē bez obligātās reklāmas uz ķiveres.

Nolēma: 

2.1.         Pamatojoties uz LHF DSN 16. punktu, piemērot “HC Panter” klubam 50 EUR naudas sodu.

2.2.         Pamatojoties uz LHF DSN 16. punktu, piemērot “Energija” klubam 50 EUR naudas sodu.

 

 

3.     Par OHL 11. septembra spēli nr. 3 starp komandām “HC Panter” un “HK Zemgale/LBTU” un spēli nr. 5 starp komandām “HC Panter” un “RĪGAS HS”, kurās mājinieku komanda kavēja iziešanu laukumā pirms spēles.

Nolēma: 

3.1.          Pamatojoties uz LHF DSN 21. punktu un OHL nolikuma 7.7. punktu, izteikt brīdinājumu “HC Panter” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību. 

 

 

4.     Par OHL 11. septembra spēli nr. 2 starp komandām “HK MOGO/RSU” un “Prizma”, kurā spēlētājam nr. 45 M. Murphy “Prizma” komandas sastāvā piedalījās ar hokeja spēles noteikumiem neatbilstošu spēles kreklu. 

Nolēma: 

4.1.         Pamatojoties uz LHF DSN 21. punktu, OHL nolikuma 3.3.1 punktu un IIHF hokeja noteikumu 9.4. punktu, izteikt brīdinājumu “Prizma” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību. 

 

 

5.     Par OHL 12. septembra spēli nr. 4 starp komandām “7BET Hockey Punks” un “Energija”, kurā mājinieku komanda piedalījās spēlē ar atšķirīgas krāsa krekliem un getrām. 

Nolēma: 

5.1.         Pamatojoties uz LHF DSN 21. punktu, OHL nolikuma 3.3.1 punktu un IIHF hokeja noteikumu 9.1. punktu, izteikt brīdinājumu “7BET Hockey Punks” klubam par pārkāpuma nepieļaujamību. 

 

 

6.     Par 1. līgas/Junioru Attīstības Hokeja Līgas (1. līga/JAHL) 15. septembra spēli nr. 6 starp komandām “Zemgale Juniors” un “RĪGAS HS”, kurā spēlētājs nr. 90 R. Muraško “Zemgale Juniors” komandas sastāvā saņēma 5+20 minūšu noraidījumu par uzbrukumu galvas un kakla apvidū. 

Nolēma: 

6.1.          Pamatojoties uz LHF DSN 14.1. punktu, piemērot R. Muraško 5 spēļu diskvalifikāciju. 

 

 

7.     Par 1. Līgas/JAHL 8. septembra spēli nr. 3 starp komandām “HS Falcons” un “HS Kurbads”, kurā spēlētājs nr. 52 V. Kosinskis “HS Falcons” komandas sastāvā saņēma 5+20 minūšu noraidījumu par uzbrukumu galvas un kakla apvidū.

Nolēma: 

7.1.          Pamatojtoies uz LHF DSN 14.1. punktu, piemērot V. Kosinskim 2 spēļu diskvalifikāciju. 

 

 

8.     Par LBJČH U12 grupas 14. septembra nr. 2 starp komandām “Hockey Planet” un “HS Baltijas Vilki U12”, kurā mājinieku komandas sastāvā laukuma devās četri sacensībām nepieteikti spēlētāji. 

Nolēma: 

8.1.          Pamatojoties uz LHF Disciplināro Sodu Nolikuma 15.2. punktu, piemērot “Hockey Planet” trenerim M. Jasam 1 spēles diskvalifikāciju.