Uz Latvijas – Šveices pārbaudes spēlēm atvērtas papildus sēdvietas

Uz Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības 28. un 29. aprīļa pārbaudes spēlēm “Arēna Rīga” pret spēcīgo Šveices izlasi atvērtas papildus sēdvietas trešajā stāvā.

Ņemot vērā līdzjutēju pieprasījumu, no otrdienas, 11. aprīļa, pieejamas sēdvietas 302., 303., 304., 305., 313., 314., 315., un 316. sektoros. 

Biļetes šajos sektoros maksās 12 un 17 eiro. Bērni un jaunieši vecumā no 7 līdz 17 gadiem, kā ar pensionāri un invalīdi biļetes šajos trīssimtajos sektoros varēs iegādāties ar 50% atlaidi – 6 € un 8.50 €.

Biļetes var iegādāties interneta vietnē: https://www.passportix.eu/hokejs#cat=37

Ieeja uz spēlēm “Arēna Rīga” ir bez maksas: bērnam līdz 6 gadu vecumam pieaugušā pavadībā (neaizņemot sēdvietu).

No katras pārdotās Latvija – Šveice biļetes 1 eiro tiks ziedots onkoloģisko pacientu atbalsta biedrībai „Dzīvības koks”.

Šo divu pārbaudes spēļu laikā līdzjutējus sagaida lieliski pārsteigumi, negaidīti viesi un balvas no IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2023 organizatoriem. Nāc un atbalsti mūsu puišus pirms galvenā šī pavasara sporta notikuma.

Šveices nacionālā izlase būs Latvijas hokeja valstsvienības pretiniece arī gaidāmajā IIHF Pasaules Čempionātā Hokejā 2023 Rīgā. 

Latvijas izlasei šīs būs vienīgās pārbaudes spēles “Arēnā Rīga” pirms gaidāmā Pasaules čempionāta, kurā mūsu komanda cīnīsies ar Kanādu, Čehiju, Slovākiju, Šveici, Norvēģiju, Kazahstānu un Slovēniju.