Norisināsies Latvijas Hokeja federācijas rīkotais seminārs

Latvijas Hokeja federācija (LHF) rīko kārtējo treneru semināru, kurš norisināsies 2022.gada 29. un 30. martā Daugavas stadionā.

Semināra mērķis ir sniegt treneriem izglītojošu un mūsdienīgu pieeju jaunatnes un bērnu hokeja attīstibai.  Dot iespēju Latvijas hokeja treneriem izprast veiksmīgākās (Šveices un Vācijas) pieejas un tendences, strādājot ar jaunajiem hokejistiem. Tāpat šajā seminārā akcents tiks likts uz jauno sportistu psiholoģiju, fizisko sagatavotību, darba ētiku, treneru darbu ar jauno hokejistu vecākiem, kā arī treniņu procesa metodēm U9 – U11, U13 – U15 vecuma grupās.

Seminārs tematiski tiks sadalīts divās daļās pa vecuma grupām:

29. marts, no plkst. 9:30 līdz 16.15 - U9 līdz U11 vecuma grupās;

30. marts, no plkst. 09:30 līdz 16:15 - U13 līdz U15 vecuma grupās.

Lektori:

Christian Ruegg - Šveices hokeja treneris ar augstāko Šveices trenera kategoriju – A eksperta līmenis, 30 gadu pieredze profesionālajā hokejā. 

Herberts Vasiļjevs - Vācijas Hokeja federācijas (DEB) jaunatnes hokeja koordinators no 2017. gada, Latvijas U18 Hokeja izlases trenera asistents no 2017. gada, ilggadējs Latvijas hokeja izlases uzbrucējs.

Harijs Vītoliņš – Latvijas nacionālās hokeja izlases galvenais treneris, olimpiskais čempions, trīskārtējs Gagarina kausa čempions un pasaules čempions. 

Ēriks Visockis – Latvijas nacionālās valstsvienības fiziskās sagatavotības treneris.

Ronalds Cinks – Sociālais un organizāciju psihologs – Mg. Psych.

Semināra praktiskā daļa tiks aizvadīta Daugavas stadiona (futbola un vieglatlētikas stadiona) konferenču zālē. Savukārt ledus treniņu apmācība notiks Daugavas ledus hallē.

Ierašanās un reģistrēšanās semināram no plkst.9:00. Par dalību seminārā tiks izdots sertifikāts par 14.5 akadēmiskajām stundām!

Reģistrēšanās semināram vairāk nav iespējama! Visas vietas ir aizņemtas!