Baltijas Hokeja Līgas fināls Rēzeknē

Jau šajā nedēļas nogalē jaunajā Rēzeknes Olimpiskā Centra ledus hallē norisināsies Baltijas Hokeja Līgas finālposms.

Fināla sacensībās piedalīsies igauņu "Tartu Välk 494" no Tartu, lietuviešu "Hockey Punks" no Viļņas, kā arī mūsu pašu "HK Mogo/LSPA" no Rīgas un "HK Liepāja" no pilsētas, kurā piedzimst vējš.

"Tartu Välk 494" komanda ir pagājušās sezonas Igaunijas čempioni un ir pietiekoši ambicioza komanda, kuras sastāvā ir arī spēlētāji ar Krievijas augstākās līgas (VHL) pieredzi. Savukārt "Hockey Punks" komandā vadošie spēlētāji savas karjeras aizvadījuši Baltkrievijas Ekstralīgā, kā arī sastāvā atrodami spēlētāji pat ar Somijas augstākās līgas (Liiga) pierakstu.

Ņemot vērā pirmā posma rezultātus, kur pārliecinoši dominēja latviešu komandas, par izteiktiem favorītiem šajā turnīrā tiek uzskatītas "HK Mogo/LSPA" un "HK Liepāja" komandas. Būs interesanti vērot, vai kāda no kaimiņzemju komandām spēs sagādāt pārsteigumus un neļaut Baltijas Hokeja Līgas čempiontitulam tikt izšķirtam spēlē starp abām latviešu komandām.

Spēles tiks aizvadītas pēc sekojoša grafika: 

18. decembris:

plkst. 15:00 Tartu Välk 494 - HK Mogo/LSPA

plkst. 19:00 Hockey Punks - HK Liepāja

19. decembris:

plkst. 15:00 Hockey Punks - HK Mogo/LSPA

plkst. 19:00 HK Liepāja - Tartu Välk 494

20. decembris: 

plkst. 12:00 Tartu Välk 494 - Hockey Punks

plkst. 16:00 HK Mogo/LSPA - HK Liepāja

 

Atgādinām, ka, ņemot vērā visus valstī noteiktos ierobežojumus, spēles norisināsies bez skatītāju klātbūtnes, kā arī turnīra organizatori ir parūpējušies, lai turnīrs tiktu aizvadīts ievērojot visas epidemioloģiskās drošības prasības un turnīra dalībniekiem tiktu nodrošināta maksimāli iespējamā drošība.

Spēles varēs vērot sportacentrs.com interneta portālā un TV.