LHF Vecāku padomes komentārs par treniņu procesu apturēšanu

Dažādi ierobežojumi, kas saistīti ar mācību un treniņu procesa apturēšanu, ieviesti daudzās valstīs. Daudzviet šāda ārkārtas situācija ir iepriekš nepieredzēta, tādēļ rīcības modelim krīzes periodā ir jābūt skaidram un saprotamam visām iesaistītajām pusēm – sportistiem, treneriem, vecākiem.

LHF Vecāku padomes priekšsēdētāja Anda Masaļska aicina vecākus noteiktajā periodā nevest bērnus uz individuāliem un grupu treniņiem ledus hallēs vai sporta zālēs, bet kopīgi ar treneriem izstrādāt fizisko aktivitāšu plānu, kas izpildāms mājas apstākļos.

 “Par to, kā pareizāk saplānot šo nosacīto dīkstāves laiku, padomu var lūgt treneriem. Komunikācijai iesakām izmantot elektroniskās saziņas līdzekļus,” skaidroja A.Masaļska.

“Šī ir ārkārtas situācija mums visiem, tāpēc Latvijas Hokeja Federācijas Bērnu vecāku padome aicina vecākus būt atbildīgiem, un kaut vai daļēji turpināt finansiāli atbalstīt savu hokeja klubu un trenerus. Domāju, ka treniņu apmaksas ziņā ir jāvienojas par kompromisu. Mēs kopā varam pārvarēt šo laiku, lai hokeja laukumā atgrieztos ar jauniem spēkiem, emocijām un, galvenais, veseliem!,” Vecāku padomes nostāju pauda tās priekšsēdētāja.

Vēlreiz aicinām būt atbildīgiem, sargāsim sevi un apkārtējos!

Aktuālākā informācija iedzīvotājiem, ārstiem, ceļotājiem, un pasākumu rīkotājiem par COVID-19 atrodama Slimību profilakses un kontroles centra mājaslapā.