Sixt nodrošinās automašīnas Latvijas Hokeja Federācijai

U18 un Latvijas izlases pārbaudes spēļu laikā pasaules čempionāta ietvaros Latvijas Hokeja Federācijas (LHF) un Starptautiskā Ledus hokeja federācijas (IIHF) vajadzībām transportu nodrošinās Sixt auto noma.

Uz pasaules čempionāta laiku automašīna tiks nodrošināta arī Latvijas hokeja izlases trenerim Bobam Hārtlijam, kurš ir noslēdzis līgumu par Latvijas izlases vadīšanu līdz pat 2022.gadam. Sixt vieglās automašīnas un pasažieru mikroautobusi tiks izmantoti federācijas un valstsvienību vajadzībām.

4.februārī Arēnā Rīga Latvijas hokeja valstsvienība aizvadīja pārbaudes maču pret Kanādas olimpisko izlasi, kam sekos pārbaudes spēles ar Norvēģiju, Somiju, Slovākiju un Šveici pirms došanās uz pasaules čempionātu Dānijā.

Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs: “Latvijā un visā pasaulē hokejs ir iecienīts kā no spēlētgribētāju, tā skatītāju puses. Tieši Izlases hokejisti nes Latvijas vārdu pasaulē. Sixt kā starptautisks uzņēmums ir gandarīts par iespēju atbalstīt Latvijas Hokeja Federāciju un Latvijas hokejistus ceļā uz medaļām”.