LHF organizē Deiva Kinga semināru Latvijas treneriem, aicina pieteikties dalībniekus

Ceturtdien, 1.februārī, plkst.18:30, viesnīcā “Rīdzene” norisināsies slavenā kanādiešu trenera Deiva Kinga treneru seminārs.

Latvijas Hokeja federācija piedāvā visiem treneriem unikālu iespēju apmeklēt pieredzējušā Deiva Kinga semināru un iegūt jaunas zināšanas par hokeju, sportu un dažādām dzīves gudrībām.

70 gadus vecais Deivs Kings, kurš 2001.gadā tika iekļauts Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Slavas zālē, ir viens no pazīstamākajiem hokeja speciālistiem. Kings savā CV var lepoties ar trīs sudraba un vienu bronzas medaļu pasaules čempionātos, sudraba godalgu olimpiskajās spēlēs, kā arī zelta un bronzas medaļām U-20 junioru čempionātā. Tāpat Kings kā treneris un konsultants Nacionālā hokeja līgā (NHL) pavadījis 15 sezonas. Liela pieredze kanādiešu speciālistam ir arī strādājot Krievijā un Vācijā.

Piebildīsim, ka Deiva Kinga semināra darba valoda būs angļu!

Pieteikumu uz Deiva Kinga semināru lūgums sūtīt uz e-pastu: info@lhf.lv , norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, organizāciju un kontaktinformāciju. Pieteikumus iesūtīt līdz 1.februāra plkst.12:00.