LHF valdes sēdes 14.novembra lēmumi

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kārtējā valdes sēde notika otrdien, 14.novembrī. Šajā sēdē valde novērtēja Latvijas nacionālo izlašu startu novembra turnīros un pārsprieda gatavošanas 2021.gada Pasaules čempionātam.

Uz valdes sēdi tika uzaicināti piedalīties valstsvienību delegāciju vadītāji novembra pārbaudes turnīriem: Edgars Jansons (klubu izlase), Toms Broks (U-17 izlase), Guntis Bāliņš (U-20 valstsvienība), Māris Baldonieks (U-18 izlase) un Viesturs Koziols (pieaugušo nacionālā komanda).

LHF valde uzklausīja delegāciju vadītāju atskaiti un nolēma nākamreiz uz sēdi uzaicināt arī izlašu trenerus, kuriem būs jāsniedz detalizētāku vērtējumu par valstsvienību sniegumu šajos turnīros.

Atgādināsim, ka šajā Starptautiskās hokeja federācijas pārtraukumā Latvijas nacionālā valstsvienība pēc sešu gadu pārtraukuma triumfēja “Euro Ice Hockey Challange” turnīrā, bet klubu izlases vēlreiz apliecināja savu flagmaņu statusu Baltijā, izcīnot pirmo vietu Klaipēdas posmā.

Šajā sanāksmē arī tika spriests par gatavošanos 2021.gada pasaules čempionātam Rīgā un Minskā. Nākamās nedēļas sākumā LHF prezidents Aigars Kalvītis un federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols dosies darba vīzītē uz Cīrihi, lai pastāstītu par jaunumiem un aktualitātēm saistībā ar 2021.gada čempionātu.