U18 Rīgā, U20 Francijā, sievietes Itālijā

Foto: IIHF

Piektdien, 19. maijā Ķelnē IIHF (Starptautiskās Hokeja federācijas) kongresā tika publiskots starptautisko izlašu turnīru saraksts 2017./2018. gada sezonā. Savus pretiniekus un norises vietu uzzināja arī Latvijas U18, U20 un sieviešu hokeja izlases.

Latvijas U20 hokeja izlase nākamajā sezonā piedalīsies 1. divīzijas A grupas čempionātā. Mūsu juniori par vienīgo ceļazīmi uz elites divīziju sacentīsies ar Vācijas, Franciju, Kazahstānu, Austriju un Ungārijas vienaudžiem. Turnīrs no 10. līdz 17. decembrim norisināsies Francijas pilsētās Kurševelā un Meribelā.

Arī Latvijas U18 hokeja izlase nākamajā sezonā cīnīsies 1. divīzjas A grupas pasaules čempionātā. Latvijas jaunieši izlase sacentīsies ar Kazahstānu, Dāniju, Norvēģiju, Vāciju un Slovēniju. Čempionāts no 2. līdz 8. aprīlim nosrisnāsies Rīgā.

Latvijas sieviešu hokeja izlase turpinās startēt 1. divīzijas B grupas pasaules čempionātā Itālijas pilsētā Asiago, kur sacentīsies Franciju, Kazahstānu, Ķīnu, Itāliju un Koreju. 

2018. gada pasaules čempionāts vīriešiem norisināsies Dānijas pilsētā Kopenhāgenā. Nākamā gada pasaules čempionāta grupu sadalījums būs zināms uzreiz pēc šī gada pasaules čempionāta beigām.