DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS SĒDES

Rīgā 26.01.2005. Raunas ielā 23 plkst. 15.00

1. Par ASK/Ogre apelāciju par janvāra mēneša LHF valdes sēdes lēmumu.
1.1. Nolēma vienbalsīgi:
1.1.1. ASK/Ogre nolikumā paredzētajā kārtībā nav pārsūdzējusi Disciplinārās komisijas lēmumu Nr. 4 no 03.12.04., kā arī nebija informējusi komisiju par nolikuma pārkāpumu „Vilki OP” komandā.
1.1.2. LHF disciplinārās komisijas lēmumā nav paredzēta LHF valdes lēmuma pārsūdzēšana atkārtoti vēršoties Disciplinārajā komisijā. Valdes lēmumu iespējams mainīt tikai pamatojoties uz jaunatklātiem apstākļiem, kuri eksistēja lēmuma pieņemšanas brīdī, bet nebija zināmi sūdzības iesniedzējiem un LHF valdei.
1.1.3. ASK/Ogre apelāciju atstāt bez izskatīšanas, nosakot, ka to tiesīga izdarīt tikai LHF valde, vai LHF 2005. gada Latvijas meistarsacīkšu hokejā virslīgas nolikuma 6. punktā paredzētajā kārtībā pārsūdzot LHF valdes lēmumu.
2. Par Rīga 2000 iesniegumu sakarā ar LHF Disciplinārās komisijas 03.12.04. (protokols Nr. 4) sēdes lēmuma apstiprināšanas pareizību.
2.1. Nolēma, vienbalsīgi:
2.1.1. Atstāt spēkā komisijas lēmumu Nr. 4, jo sods HK Rīga 2000 piemērots pēc LHF iniciatīvas, informējot par notikušo Disciplināro komisiju. Protokols Nr.4 apstiprināts LHF valdes sēdē.
3. Par hokejista Raivja Brencāna (ASK/Ogre) un Iļjas Demidova (Rīga 2000) noraidījumiem no laukuma līdz spēles beigām.
3.1. Nolēma, vienbalsīgi:
3.1.1. Diskvalificēt I. Demidovu uz trīs Latvijas meistarsacīkšu virslīgā spēlēm no kurām obligāti izlaižamas divas, bet trešo iespējams aizvietot ar soda naudu..
3.1.2. Diskvalificēt R. Brencānu uz 10 Latvijas meistarsacīkšu virslīgā spēlēm, kuras nav aizstājamas ar soda naudu, un diskvalificēt nosacīti līdz 2005. gada 31. decembrim, nosacīto sodu attiecinot uz visām spēlēm, tajā skaitā starptautiskajām , oficiāliem turnīriem..., kuras kluba ASK/Ogre sastāvā aizvadīs R. Brencāns. R. Brencānam pārejas laikā pārejot uz jebkuru citu LHF jurisdikcijā esošu klubu, nosacītā diskvalifikācija paliek spēkā.
4. Par nenotikušo Latvijas bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu spēli Jelgavā starp Zemgale un Daugavpils ledus skolas komandām vidējā (U 14) grupā sakarā ar to, ka nevienam no DLS komandas hokejistiem nebija līdzi licences.
4.1. Nolēma vienbalsīgi:
4.1.1. Pamatojoties uz Latvijas bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu nolikuma punktu Licenču pārbaude DLS hokejisti nebija tiesīgi iziet laukumā bez licencēm un Zemgale no spēles nav notikusi pamatoti.
4.1.2. Atļaut abām komandām, iepriekš par to vienojoties, nospēlēt šo sacensību līdz š. ģ. 20. februārim. Izdevumi par ledus īri un tiesnešu darba apmaksa uz Daugavpils ledus skolas rēķina.4.1.3. Komandu nevienošanās par atkārtotu spēli gadījumā DLS komandai tiks piešķirts zaudējums ar 0:W un pamatojieties uz LBJHM nolikuma sadaļu Protesti, DLS komandai jāsedz izdevumi par nenotikušo spēli Ls 150,- apjomā.