DISCIPLINĀRĀS KOMISIJAS SĒDES NR. 6. PROTOKOLS

Piedalījās: A. Rukmanis, M. Pagodkins, K. Apsītis. 1. Par disciplīnas pārkāpumiem „Liepājas metalurga” komandā

1.1. Nolēma, vienbalsīgi.
1.1.1 Atlikt Liepājas komandas divu atšķirīgo iesniegumu par kluba hokejistu disciplīnas pārkāpumiem izskatīšanu uz nākamo disciplinārās komisijas sēdi, kas notiks 2005. gada 2. martā.
1.1.2. Uzaicināt uz 2. marta sēdi visus kluba iesniegumos minētos hokejistus kopā ar kluba vadības pārstāvi un hokejistu disciplīnas pārkāpumus apliecinošiem dokumentiem.
2. Par 2005. gada 6. februārī pēc U 10 grupas spēles starp „Liepājas metalurga”un „Sāga 95” notikušo incidentu ar nekorekto un neētisko licenču pārbaudes veikšanu, pārkāpjot nolikumā noteikto licenču pārbaudes kārtību.
2.1. Nolēma, vienbalsīgi:
2.1.1. Par nekorekto un neētisko licenču pārbaudes organizēšanu pēc jau notikušas spēles, pārkāpjot Latvijas bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu hokejā nolikumā noteikto kārtību, izteikt rājienu „Sāga 95” trenerim Sergejam Ņekrasovam un brīdināt viņu, ka atkārtotas trenera ētikas un uzvedības normu pārkāpšanas gadījumā tiks ierosināta jautājuma par viņa atbilstību trenera amatam izskatīšana.
3. Par „Prizma/Rīga 2000”komandas neierašanos uz junioru grupas spēli Liepājā 6. februārī, aizbildinoties ar dažu kluba ‘”Prizma/Rīga 2000” hokejistu iesaistīšanu Latvijas U 18 izlasē līdzdalībai spēlēs Polijā.
Pamatojoties uz to, ka „Prizma/Rīga 2000” komanda par to, ka daži komandas hokejisti tiek uzaicināti spēlēt izlasē tika informēta savlaicīgi, par spēli un tās laiku Liepājā bija zināms savlaicīgi, bet no kluba netika saņemts rakstisks lūgums par minētās spēles pārcelšanu, kas būtu varējis kalpot par pamatu spēles pārcelšanai
3.1. Nolēma, vienbalsīgi
3.1.1. Piešķirt „Prizma/Rīga 2000”zaudējumu ar 0:W 6. februāra junioru grupas nenotikušajā spēlē Liepājā pret „Metalurgs” komandu.
4. Par hokejistu licencēšanas noteikumu pārkāpumu „Rīga/Sāga 89”komandā junioru grupas 13. februāra spēlē Rīgā starp „Rīga/ Sāga 89” un „Metalurgs” komandām, iesaistot Rīgas komandas sastāvā čempionātam pieteikto, bet nelicencēto spēlētāju Robertu Bukartu.
4.1. Nolēma:4.1.1. Par Latvijas meistarsacīkstēs nelicencēta un citas valsts (Krievija) meistarsacīkstēs bez starptautiskās pārejas kartes noformēšanas spēlējoša hokejista iesaistīšanu Latvijas čempionāta junioru grupas spēlē bez spēlētāja licences, piespriest „Rīga/Sāga 89” spēlētājam Robertam Bukartam 1 spēles diskvalifikāciju vai 20 LVL naudas sodu.