LHF disciplinārā komisijas 2. novembra sēdes lēmumi

LHF disciplinārā komisijas sēdes protokols Nr. 3

2006. gada 2. novembrī
1. Par 31. oktobrī Rīgas sporta pilī nenotikušo, no 24. septembra, sakarā ar ledus kombaina sabojāšanos, pārcelto „Samsung premjerlīgas” spēli starp „Rīga 20”un „Latgale” komandām sakarā ar komandas „Latgale” neierašanos uz šo spēli.
Nolēma:
1.1. Pamatojoties uz augšminēto, „Latgale” neierašanās uz spēli izskatāma bez kluba pārstāvju klātbūtnes.
1.2. Par neierašanos uz pārcelto spēli, pamatojoties uz „Samsung premjerlīgas” reglamenta punktu 6.1., klubam „Latgale” 31. oktobra spēlē pret „Rīga 20” piešķirt zaudējumu ar 0:5.
1.3. „Latgale” komandai jāsedz ar nenotikušo spēli radušies finansiālie zaudējumi LHF Ls 303 apjomā un klubam „Rīga 20” radušies zaudējumi pēc piestādītā rēķina.
2. Par „Rīga 20” komandas pārkāpumu, nepildot „Samsung premjerlīgas” reglamenta sadaļas „ Finansiālie noteikumi” punktu 15.7., 15.8. noteikumus 1. novembra spēlē „Rīga 20” – „Latgale”.
Nolēma:
2. Aizrādīt kluba „Rīga 20” vadībai par „Samsung premjerlīgas” reglamenta finansiālo noteikumu neizpildīšanu 1. novembra spēlē „Rīga 20” – „Latgale”, nesedzot spēles tiesnešiem noteikto samaksu par transportu un ēdināšanu.
3. Par „Samsung premjerlīgas” un „Orbit” bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu klubu nenomaksātājiem rēķiniem par spēlētāju pārejas kartēm un licencēm.
Klausījās:
Līdz 2. novembrim nesamaksāti rēķini par pārejas kartēm un licencēm ir:
HK „Rīga 2000”;
Profesionālās ievirzes izglītības iestādei „Lūši”;
SO „Daugavpils pilsētas hokeja klubs”;
HK „ASK/Ogre”;
Nodibinājumam „Sporta klubs Rīga”;
Tukuma sporta skolai – Ls 111 par licencēm;
SIA HK „Baldera hokeja skola”;
Sieviešu HK „Laima”;
Valmieras HK;
SSO HK „Venta 2002”.
Nolēma:
3.1. Uzdot visiem klubiem nokārtot parādus par pārejas kartēm un licencēm līdz 10. novembrim.3.2. Rēķinu neapmaksāšanas līdz noteiktajam termiņam gadījumā apturēt attiecīgā kluba komandu līdzdalību „Samsung premjerlīgā”, „Orbit” bērnu un jaunatnes meistarsacīkstēs līdz parāda nokārtošanai.