1. decembra LHF valdes sēdes lēmumi

Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas valdes sēde, kurā tika izskatīti jautājumi par U20 gatavošanos pasaules čempionātam, kā arī citi jautājumi. LHF valde izskatot jautājumu par Latvijas U20 izlases gatavošanos Pasaules U20 čempionātam 1. divīzijā, kas no 11. līdz 17. decembrim norisināsies Dānijas pilsētā Odensē (spēļu kalendārs skatāms LHF interneta mājas lapā – lhf.lv ). Šobrīd U20 izlase atrodas treniņnometnē Ventspilī, diemžēl savas aizņemtības klubā dēļ kopā ar komandu nevar būt treneris Normunds Sējējs, kurš varēs Leonīdam Beresņevam palīdzēt tika no 7. decembra. Ņemot vēro šo faktu LHF valde nolēma par Leonīda Beresņeva palīgu U20 izlasē Normunda Sējēja vietā nozīmēt Latvijas U18 izlases galveno treneri Aleksandru Klinšovu, kurš jau ir pievienojies komandai Ventspilī. Pēc treniņnometnes Latvijas U20 izlase 7. un 8. decembrī Rīgas Sporta pilī (abas dienas plkst. 18:30) aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Baltkrievijas U20 izlasi. Pēc šīm spēlēm Leonīds Beresņevs nosauks galīgo sastāvu, kas piedalīsies pasaules čempionātā.

LHF valde šodien pieņēma arī galīgo lēmumu attiecībā uz par dažādiem pārkāpumiem sodītajiem laukuma tiesnešiem. Tika nolemts atstāt spēkā diskvalifikāciju līdz sezonas beigām Laurim Mihailovam, bet Eduardam Odiņam un Gintam Zviedrītim noteikt nosacītu diskvalifikāciju, ar piebildi, ka līdz 2007. gada 1. martam šiem abiem laukuma tiesnešiem atļauts tiesāt tikai Latvijas bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu hokejā spēles.
LHF valde šodien apstiprināja arī jauno Disciplināro sodu nolikumu, kas stāsies spēkā no 2007. gada 1. janvāra.
Valde šodien noraidīja SK Rīga priekšlikumu no 2007. gada 1. janvāra atļaut Samsung premjerlīgas čempionātā piedalīties SK Rīga-18 komandai.