„Samsung premjerlīgā” uzsāk līdzjutēju foto un video konkursu

Šā gada 4. decembrī „Samsung premjerlīgas” ģenerālsponsors „Samsung” kopīgi ar Latvijas Hokeja federāciju premjerlīgas interneta mājas lapā

samsungliga.lv uzsācis foto un video konkursu „Lai dzīvo Latvijas hokejs!”, aicinot ikvienu premjerlīgas līdzjutēju iesniegt Latvijas hokeja čempionāta laikā tapušās fotogrāfijas un videomateriālus, kas atspoguļo līdzjutēju emocijas un tribīnēs notiekošās kaislības spēļu laikā.
Konkursa rīkotāji vēlas parādīt, ka arī vietējam hokeja čempionātam ir plašs līdzjutēju loks un ka līdzjutēju emocijas ledus haļļu tribīnēs neatpaliek no tām, kas pieredzētas Pasaules čempionātu laikā. Konkursa mērķis ir pierādīt, ka Latvijā hokeju skatās ne tikai Pasaules čempionāta laikā un ka kaislības sit augstu vilni arī tepat Latvijā – vietējā čempionāta laikā Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Ogrē un Piņķos, kuru arēnas uz sezonas aizraujošākajām spēlēm pulcē līdz pat 700 skatītāju.
Organizējot šo foto un video konkursu, tā rīkotāji vēlas panākt, lai medijos tiktu atspoguļots ne tikai hokeja laukumā notiekošais un spēļu sportiskā puse, bet arī hokeja līdzjutēji un viņu emocionālais atbalsts sportistiem, kas ir neatņemama ikviena sporta veida sastāvdaļa.
Jau „Samsung premjerlīgas” sezonas sākumā Latvijas Hokeja federācija un kompānija „Samsung” paziņoja, ka to mērķis šajā sezonā ir ne tikai uzlabot spēļu norises kvalitāti un čempionāta organizāciju, bet arī padarīt čempionātu interesantu tā skatītajiem un piesaistīt čempionātam arvien plašāku līdzjutēju loku. Līdzjutēju foto un video konkurss ir viens no veidiem, kā vairot skatītāju interesi.
Konkurss ilgs līdz nākamā gada janvāra beigām. Ikviens līdzjutējs konkursa laikā var iesniegt pat 10 fotogrāfijas un 3 video sižetus. Iesniegtie darbi tiks publicēti „Samsung premjerlīgas” interneta mājas lapā samsungliga.lv.
Konkursa noslēgumā 3 labāko fotogrāfiju un 3 labāko videosižetu autori saņems konkursa organizatora „Samsung” balvas. Iesniegtos darbus izvērtēs žūrijas komisija – profesionāls fotogrāfs, sporta fotogrāfs, divi Latvijas Hokeja federācijas un viens „Samsung” pārstāvis. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti premjerlīgas interneta mājas lapā pēc nākamā gada 12. februāra.
Foto un video konkurss nebūs vienīgais konkurss „Samsung premjerlīgas” sezonas laikā. No šā gada 1. decembra ikviens līdzjutējs var nobalsot par „Samsung premjerlīgas” zvaigžņu komandas pirmo piecinieku un vārtsargu, kas hokeja Zvaigžņu spēlē Rīgā šā gada 30. decembrī stāsies pretī Baltkrievijas Ekstralīgas komandai.
Papildu informācija „Samsung premjerlīgas” interneta mājas lapā samsungliga.lv.
Jānis Stepītis
Latvijas Hokeja federācija
Tālr.: 7565614, mob.: 29488558
e-pasts: janis.stepitis@lfh.lv www.samsungliga.lv