Samsung premjerlīgas klubi turpina pastiprināt sastāvus

Tuvojoties 15. janvārim (transfēru beigu datumam) Samsung premjerlīgas komandas veic pēdējās izmaiņas, papildinot sastāvus un atbrīvojoties no nevajadzīgiem spēlētājiem. Tā čempionu sastāvu papildinājuši divi pagājušās sezonas panākumu kaldinātāji aizsargs Guntis Galviņš (1986) un uzbrucējs Armands Bērziņš (1983), kuri līdz šim spēlēja Čehijas ekstralīgas vājākajā komandā Vsetin.

Pārliecinošie Samsung premjerlīgas līderi ASK/Ogre pastiprinājuši uzbrukuma līniju ar diviem Čehijas hokejistiem Radeku Krestanu (1974) un Janu Besseru (1982), kuri abi šosezon pārstāvējuši Čehijas 1. līgas klubu HC Berounsti Medvedi, kā arī bijuši pieteikti ekstralīgas kluba HC Kladno sastāvā.
Savukārt, Liepājas Metalurgs papildinājis savu sastāvu ar SK Rīga-20 hokejistiem vārtsargu Kristapu Stiģi (1987), aizsargu Raiti Dembovski (1988), uzbrucēju Jāni Pētersonu (1985), aizsargu Sergeju Tjoluškinu (1983), kurš līdz šim spēlēja Zviedrijas 1. divīzijas klubā Mörrum GoIS, kā arī Krievijas uzbrucēju Konstantīnu Mihailovu (1983) no Kļinas Titan (Krievija)vienības. Tajā pašā laikā no dalības Samsung premjerlīgā liepājnieki atsaukuši vārtsargu Nauri Grīnvaldu, aizsargu Rūdolfu Virgu un Krievijas uzbrucēju Aleksandru Jermakovu.