Samsung premjerlīgas 19. marta direktorāta sēdē

19. martā notika kārtējā Samsung premjerlīgas direktorāta sēde, kurā piedalījās visu klubu (izņemot Daugavpils Latgale un Elektrēnu Energija) pārstāvji, kā arī premjerlīgas ģenerālsponsora Samsung pārstāvji. Sēdes galvenais jautājums saistīts ar Samsung premjerlīgas finālsēriju veiksmīgu norisi, tiesnešu nozīmējumiem. Jau lielāko daļu pusfinālu spēļu tiesāja neitrāli tiesneši no kaimiņvalstīm. Šādu lēmumu iepriekšējās direktorāta sēdēs pieņēma paši klubu pārstāvji. Pēc pusfinālu spēlēm atsevišķu klubu pārstāvjiem radās pretenzijas pret galveno tiesnešu nozīmēšanas procedūru. Īpaši lielas pretenzijas bija SK Rīga-20 pārstāvjiem pret baltkrievu tiesneša Sergeja Bervenska personu. Turklāt galvenās iebildes bija pret pašu šī tiesneša nozīmēšanas procedūru. Samsung premjerlīgas galvenais tiesnesis Gundars Gailis apņēmās nākotnē galveno tiesnešu nozīmēšanas procesu padarīt savlaicīgu un caurspīdīgu.

Tāpat klubu pārstāvji akceptēja tiesnešu nozīmējumu finālu pirmajām četrām spēlēm, kā 3. vietas sērijas spēlēm. Pirmos divus finālus tiesās ukraiņu tiesnesis Maksims Urda, bet 3. un 4. spēli igaunis Indreks Linde. Savukārt otrā sērijā strādās Latvijas arbitri Aleksandrs Borisovs un Raimonds Garda.
Vēl viens jautājums, kam tika pievērsta uzmanība ir dublieru komandu izveide nākamajā sezonā, taču gan šo gan arī citus jautājumus par nākamās sezonas aprisēm nolemts izskatīts pēc finālsērijas beigām, kad klubi izstrādās savus priekšlikumus 2007/2008. gada čempionātam.