Samsung premjerlīgas 24. un 25. novembra pirms spēļu apskats

Sestdien un svētdien, 24. un 25. novembrī Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 5 kārtējās regulārā čempionāta spēles. Divas komandas aizvadīs sapārotās spēles, tāpēc divas dienas pēc kārtas savā starpā spēlēs – Liepājā SK Liepājas Metalurgs un HC Big Diamonds, Rīgā SK LSPA/Rīga un SC Energija, bet Daugavpilī Latgale uzņems HK Rīga 2000, ar kuru jau tikās trešdien – gan pretinieku laukumā. Visās spēlēs gaidāma interesanta cīņa, kaut arī par favorītiem visos mačos būtu jāuzskata HK Rīga 2000, Liepājas Metalurgs un LSPA/Rīga. Rīdzinieki jau trešdien savā laukumā ļoti sīvi cīkstējās ar daugavpiliešiem un tikai pateicoties ļoti veiksmīgai vārtsarga Edgara Lūsiņa spēlei spēja nosargāt uzvaru. Nav gaidāms, ka pašreizējiem čempioniem Daugavpilī klāsies vieglāk.

Nedaudz savādāka situācija gaidāma Liepājā, kur metalurgi uzņems Leonīda Beresņeva trenētos lielos dimantus. Igauņu treneris ar ļoti lielu piesardzību raugās uz šiem mačiem, jo pēc zaudējuma iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē Igaunijā kurzemnieki varētu vēlēties reabilitēties, izcīnot ļoti pārliecinošu uzvaru. Vai igauņi ļaus Liepājas Metalurga hokejistiem plosīties vai arī spēs atkal līdzvērtīgi cīnīties, redzēsim pēc abām spēlēm.
Arī Akadēmijas ledus hallē Rīgā gaidāmas spraigas spēles, jo Energija hokejisti ļoti centīsies beidzot izcīnīt pirmos punktus, bet LSPA/Rīga jaunie hokejisti ļoti centīsies to nepieļaut.
Sestdiena, 24. novembris, plkst. 17.00, Daugavpils ledus halle (Daugavpilī)
80. DHK „Latgale” - HK „Rīga 2000” (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši P. Pumpiņš un S. Dančenoks)
Sestdiena, 24. novembris, plkst. 18.00, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
81. SK „Liepājas Metalurgs – HC „Big Diamonds” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši O. Greiers un N. Siļčonoks)
Sestdiena, 24. novembris, plkst. 18.00, Akadēmijas ledus halle (Rīgā)
82. SK „LSPA/Rīga” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis G. Zviedrītis, līnijtiesneši A. Kudrjašovs un Arn. Bērziņš)
Svētdiena, 25. novembris, plkst. 13.00, Liepājas Metalurga ledus halle (Liepājā)
83. SK „Liepājas Metalurgs – HC „Big Diamonds” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši R. Borskis un J. Ādolfs)
Svētdiena, 25. novembris, plkst. 13.00, Akadēmijas ledus halle (Rīgā)
84. SK „LSPA/Rīga” - SC „Energija” (Galvenais tiesnesis N. Šacs, līnijtiesneši A. Eglītis un J. Laicens)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - www.samsungliga.lv