Latvijas čempionāta hokejā 11. un 12. oktobra spēļu rezultāti

Sestdien, 11. oktobrī 2009. gada Latvijas Atklātajā čempionāta hokejā tika aizvadītas 4 spēles, un trijās no tām uzvaras svinēja mājinieku komandas – SK Liepājas Metalurgs 2, HK Concept, SC Energija, un tikai LSPA/Rīga spēja izcīnīt uzvaru izbraukumā. Divu līdergrupas komandu savstarpējā spēlē Ozolniekos Vjačeslava Nazarova trenētie LSPA/Rīga jaunie hokejisti ar rezultātu 6:3 pārspēja daudz pieredzējušos Ozolnieki/MONARCH hokejistus. Pirmajā trešdaļā pieredzējušie Ozolnieku hokejisti guva vienu vārtus, un pirmās 20 minūtes noslēdza savā labā ar 1:0. Otrais periods pagāja daudz rezultatīvāk un pēc spēlētām 40 minūtēm tablo vēstīja, ka rezultāts ir neizšķirts 3:3. Tomēr pēdējās 20 minūtes jaunie LSPA/Rīga hokejisti ļoti pārliecinoši nosvēra kausus savā labā, izcīnot visai pārliecinošu uzvaru ar 3:0.

Liepājā pie saviem pirmajiem punktiem čempionātā cerēja tikt SK Rīga 18 komanda, tomēr šoreiz SK Liepājas Metalurgs 2 hokejisti jaunajiem censoņiem no Rīgas neļāva to izdarīt, uzvarot ar 4:1. Liepājnieki pirmajās divās trešdaļās guva pa vieniem vārtiem, un arī trešo periodu noslēdza ar minimālu pārsvaru 2:1, visā spēlē izcīnot uzvaru ar 4:1.
Kalendāram bija labpaticies, ka otro nedēļu pēc kārtas Piņķos sacentās HK CONCEPT un Hokeja skolas Rīga/Prizma-Hanza hokejisti. Un arī šoreiz pārliecinošu uzvaru svinēja Concept. Līdzīga cīņa laukumā risinājās tikai pirmajās 20 minūtēs, kuras mājinieki uzvarēja ar 1:0. Otro un trešo periodu Concept uzvarēja jau daudz pārliecinošāk (attiecīgi 4:1 un 5:0), un arī visā spēlē svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 10:1.
Tomēr vispārliecinošāko uzvaru sestdien svinēja SC Energija, kas savā laukumā uzstādīja šī čempionāta rekordu, ar rezultātu 20:3 sagraujot DHK Latgale/Juniors hokejistus. Svētdienas spēlē lietuvieši svinēja vēl vienu pārliecinošu uzvaru ar 10:2.