Latvijas izlases hokejisti un treneri tiekas ar līdzjutējiem!

Vakar, 26. aprīlī “Maxima Latvija” sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju un tirdzniecības centru “Domina Shopping” pulcēja ap 200 hokeja fanu īpaši organizētā tikšanās ar Latvijas hokeja izlases spēlētājiem un treneriem. Tikšanās laikā esošie un bijušie Latvijas izlases hokejisti un komandas treneri sveica klātesošos, atbildēja uz viņu jautājumiem un dāsni dalīja autogrāfus un fotomirkļus.

Pasākumā dalībniekiem bija iespēja klātienē satikt Latvijas izlases spēlētājus Mārtiņu Dzierkalu, Rihardu Bukartu, Kristapu Zīli, izlases trenerus Hariju Vītoliņu un Lauri Dārziņu.

Klātesošs bija arī pagaidām vienīgais hokejists Latvijas vēsturē, kurš izcīnījis Stenlija kausu – Sandis Ozoliņš. Sportisti atzina, ka līdzjutēju enerģija ir neatsverams atbalsts un papildu motivācija cīnīties par uzvarām.

“Fanu atbalsts Latvijas izlasei ir ļoti nozīmīgs – tas ir mūsu laukuma sestais spēlētājs. Tas ir tas, kas palīdz, uzmundrina un liek cīnīties hokejistiem esot uz laukuma. Mēs zinām, ka mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, ar lielu atbildības sajūtu un centību un ceram, ka kopā ar fanu atbalstu tas rezultēsies vairākās uzvarās gaidāmajā Pasaules Čempionātā,” stāsta Latvijas hokeja izlases trenera asistents Lauris Dārziņš.

 

Sadarbības partneri