Vienīgā IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2023 klātienes biļešu kase būs t/c Domina Shopping

Tirdzniecības centrs “Domina Shopping”, noslēdzot sadarbības līgumu ar Latvijas organizācijas komiteju, ir kļuvusi par 2023. gada IIHF Pasaules čempionāta hokejā  oficiālo partneri Latvijā.

“Lepojamies, ka jau otro reizi “Domina Shopping” ir kļuvusi par tik augsta līmeņa starptautiska un iemīļota pasākuma oficiālo partneri kā Pasaules čempionāts hokejā! Mēs parūpēsimies, lai ne tikai “Arēna Rīga” spēļu apmeklētāji, bet arī mūsu tirdzniecības centra lojālie un jaunie klienti izjustu šī mūsu valstī tik populārā sporta veida sacensību garu,” stāsta “Domina Shopping” direktore Dina Bunce.

Klātienes biļešu kase – tikai Dominā

Līdz šim līdzjutēji biļetes uz IIHF pasaules čempionāta spēlēm varēja nopirkt tikai tiešsaistē. Taču, pateicoties abu organizāciju sadarbībai, rasta arī alternatīva iespēja. Proti, sākot ar šodienu, 21. februāri, t/c “Domina Shopping” informācijas centrā ir atvērts pirmais un vienīgais IIHF Pasaules čempionāta hokejā 2023 klātienes biļešu tirdzniecības punkts Latvijā. Šobrīd publiskajā tirdzniecībā trijās kategorijās pieejamas visu spēļu biļetes uz visām čempionāta spēlēm. Ceturtās kategorijas biļetes (stāvvietas) uz IIHF PČ 2023 spēlēm varēs iegādāties tuvāk turnīra sākumam.

“Pēc 80 dienām Tamperē un Rīgā sāksies nozīmīgākais sporta notikums šajā gadā. Esam pārliecināti, ka tas vēlreiz pierādīs pasaulei, ka Latvija ir augstākās klases sporta forumu organizēšanas lielvalsts. Gandarījumu par rezultātu un izdošanos vienmēr svinam kopā ar saviem atbalstītājiem. Vēlamies izteikt lielu pateicību mūsu atbalstītājam – t/c “Domina Shopping”, kas jau otro reizi ir kļuvis par turnīra Oficiālo Partneri IIHF Hokeja pasaules čempionātam,” uzsver Roberts Pļāvējs, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālssekretārs.

Spied šeit, lai iegādātos biļetes uz spēlēm Rīgā!

2023. gada IIHF WM notiks no 12. līdz 28. maijam. Šogad IIHF Hokeja pasaules čempionāts notiks divās pilsētās - Somijas otrajā lielākajā pilsētā Tamperē un Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Par iespējamo pasaules čempiona titulu un iespēju sevi saukt par labāko hokeja Nāciju pasaulē cīnīsies hokejisti no 16 valstu izlasēm. Rīga uzņems B grupu ar Kanādas, Čehijas, Kazahstānas, Latvijas, Norvēģijas, Slovākijas, Slovēnijas un Šveices nacionālajām hokeja izlasēm.

Sadarbības partneri