Latvijas U-20 izlase pārbaudes spēlē pārliecinoši uzvar Rīgas “Dinamo”

Pārliecinošu panākumu pārbaudes spēlē piektdien, Daugavas stadiona ledus hallē izcīnīja Latvijas U-20 hokeja izlase.

Aizvadītajā mačā Arta Ābola vadītā komanda ar rezultātu 5:2 apspēlēja Rīgas “Dinamo” komandu.

Ar 2+1 šajā spēlē uzvarētāju rindās izcēlās Ernests Krūms, bet divas piespēles Kristapam Kristiņam, Kristeram Zvagulim un Raineram Dārziņam.

Vēl vārtus Latvijas U-20 izlasē guva Rainers Rullers, Rodžers Bukarts un Silvestrs Lazarenoks.

Latvijas U-20 komandā šajā spēlē vārtu drošība tika dalīta uz pusēm. Deivs Rolovs sev atvēlētajā laikā atvairīja visus pretinieku metienus, bet Kārlis Brīvkalns kapitulēja divas reizes.

IIHF novembra pārtraukuma ietvaros, Latvijas U-20 izlase šonedēļ aizvadīja treniņnometni Rīgā.

Šī Latvijas komandai bija pēdējā pārbaude pirms gaidāmā U-20 Pasaules čempionāta elites turnīra, kas no 26. decembra līdz 5. janvārim notiks Kanādas pilsētās Monktonā un Halifaksā.

Latvijas izlase B apakšgrupā Halifaksā spēkosies ar ASV, Somiju, Šveici un Slovākiju. ¼ finālā iekļūs pa četrām labākām komandām no A un B apakšgrupas, bet piektā vietā esošās vienības cīnīsies par “izdzīvošanu”. 

Ābola vadītā vienība pirms Pasaules čempionāta Kanādā aizvadīs divas pārbaudes spēles, tiekoties ar Čehiju (20. decembris) un Vāciju (22. decembris). 

Augustā U-20 Pasaules čempionātā elites divīzijā Edmontonā mūsu komanda pirmo reizi vēsturē iekļuva ceturtdaļfinālā, kopvērtējumā ierindojoties 7. vietā!

Sadarbības partneri