Latvijas U-20 hokeja izlase pārliecinoši uzvar HS “Rīga” komandu

Graujošu uzvaru, gatavojoties U-20 Pasaules čempionātam elites divīzijā, trešdien izcīnīja Latvijas U-20 hokeja valstsvienība.

Aizvadītajā treniņa mačā, kurš norisinājās Daugavas ledus hallē, Arta Ābola vadītā U-20 hokeja izlase ar rezultātu 11:0 (1:0, 7:0, 3:0) apspēlēja HS “Rīga” komandu.

Ar četriem precīziem metieniem šajā spēlē atzīmējās Sandis Vilmanis, bet trīs punktus iekrāja Martins Laviņš (2+1), Darels Dukurs (1+2), Fēliks Gavars (1+2) un Klāvs Veinbergs.

Latvijas U-20 hokeja izlases vārtus visas spēles garumā sargāja Bruno Brūveris, bet HS “Rīga” mača laiku uz pusēm dalīja Patriks Bērziņš un Rūdolfs Lazdiņš.

Ar spēles protokolu var iepazīties šeit: https://lhf.lv/lv/match/16518

Latvijas U-20 hokeja izlase uz Kanādu dosies 3. augustā. Gatavojoties pasaules čempionātam elites divīzijā, Latvijas U-20 izlase 4. augustā Edmontonā aizvadīs pārbaudes spēli ar Austrijas vienaudžiem.

Pasaules čempionāts elites divīzijā no 9. līdz 20. augustam norisināsies Kanādas pilsētā Edmontonā. 

Latvijas U-20 izlase pasaules čempionātā spēlēs B apakšgrupā kopā ar Kanādu, Somiju, Čehiju un Slovākiju. Tikmēr A grupā cīnīsies Zviedrija, ASV, Šveice, Vācija un Austrija. Piebildīsim, ka no šī turnīra neizkritīs neviena izlase.

Latvijas U-20 hokeja valstsvienība atgriešanos elitē 9. augustā sāks ar cīņu pret Somiju, dienu vēlāk tiksies ar mājinieci Kanādu, 12. augustā spēkosies ar Slovākiju, bet apakšgrupas turnīru noslēgs ar 14. augusta spēli pret Čehiju.

2023. gada pasaules čempionāts nākamā gadu mijā notiks Kanādas pilsētās Halifaksā un Monktonā.

Sadarbības partneri