Bite paplašina atbalstu Latvijas hokeja valstsvienībām

IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite” parakstīja jaunu sadarbības līgumu ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF), paplašinot atbalstu Latvijas hokeja valstsvienībām laikā, kad globālās pandēmijas radītie izaicinājumi ir skāruši arī Latvijas sporta nozari.

Bite un LHF pirmo reizi uzsāka sadarbību pirms četriem gadiem, kļūstot par Latvijas hokeja valstsvienību ģenerālsponsoru jeb lielfanu. Līdzšinējās sadarbības laikā ir sniegts atbalsts hokeja un spēlētāju attīstībai, kā arī īstenotas vairākas aktivitātes šī sporta veida faniem. Tāpat Bite kļuva par pirmo oficiālo atbalstītāju Pasaules čempionātam hokejā, kas 2021. gadā notika Latvijā.

“Hokejs ir komandas sporta veids, arī mēs, “Bite”, pēdējo četru gadu laikā esam kļuvuši par daļu no Latvijas hokeja valstsvienību komandas. Tāpēc laikā, kad pandēmija ir ieviesusi neskaitāmus izaicinājumus, būtiski skarot arī Latvijas sporta nozari, ar gandarījumu turpināsim sniegt atbalstu Latvijas Hokeja federācijai kā valstsvienību lielfans, paplašinot mūsu sadarbību, sniedzot atbalstu arī jaunpienākušajām U18 sieviešu un studentu hokeja izlasēm,” uzsver “Bites” vadītājs Kaspars Buls. 

Viņš papildina, ka sadarbības ietvaros atbalsts tiek sniegts visām Latvijas hokeja izlasēm - nacionālajām vīriešu un sieviešu, U20 vīriešu, U18 vīriešu un sieviešu, kā arī studentu izlasēm, tāpat neizpaliks arī īpašas aktivitātes un uzmanība Latvijas hokeja faniem, pavadot mūsu hokeja valstsvienību uz gaidāmo Pasaules čempionātu hokejā, kas 2022. gadā notiks Somijā, kā arī palīdzēs sagatavoties Latvijas hokeja izlasei pošoties uz Olimpiskajām spēlēm Pekinā.

“Aizvadītajos gados “Bites” atbalstam ir bijusi būtiska nozīme Latvijas hokeja izlases sasniegumos, un man ir patiess prieks par mūsu līdzšinējo sadarbību, īpaši sniedzot atbalstu un rekordīsā laika posmā izbūvējot nepieciešamo IKT infrastruktūru 2021. gada IIHF Pasaules Čempionātam Hokejā, kas norisinājās Rīgā, lai čempionātam varētu sekot līdzi hokeja fani visā pasaulē. Jāuzsver, ka “Bite” ir kļuvusi par Latvijas hokeja valstsvienības ilgāko atbalstītāju, par ko esam īpaši pateicīgi šajā laikā, kad sporta pasaulei izaicinājumu netrūkst, kā arī to pavada daudz nezināmā,” saka Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis. 

2022. gada Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Somijas pilsētās Tamperē no 13. līdz 29. maijam. Latvijas hokeja izlase pirmo spēli aizvadīs 13.maijā, un tās pretiniece būs ASV, kam sekos spēles pret Somiju, Norvēģiju, Čehiju, Baltkrieviju, Lielbritāniju un Zviedriju. Latvijas komanda IIHF rangā šobrīd ierindojas 10.vietā un spēlē elites divīzijā.

Par Biti”:

Bite” ir visstraujāk augošais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums Latvijā, kas jau vairāk nekā desmit gadus nodrošina mūsdienīgus, inovatīvus, klientu vajadzībām atbilstošus mobilo un fiksēto sakaru pakalpojumus, Go3” video satura platformu un integrētus IKT risinājumus biznesa klientiem. Mobilā tīkla infrastruktūras un pakalpojumu attīstībā uzņēmums ik gadu investē aptuveni 10 % apgrozījuma. Šobrīd jaudīgais Bite” 4G internets ir pieejams jau 99 % valsts iedzīvotāju.

Sadarbības partneri