HK Zemgale/LLU - regulārās sezonas uzvarētāji

Apsveicam "HK Zemgale/LLU" komandu ar 2020./2021. g. Optibet Hokeja Līgas jeb Latvijas Čempionāta regulārās sezonas uzvarētāju titulu un kausa izcīnīšanu!

Jelgavas komanda ir priekšlaicīgi nodrošinājusi sev regulārās sezonas uzvarētāju titulu, neskatoties uz to, ka līdz sezonas beigām vēl bija atlikušas vairākas spēles. Līdzšinējās 35 spēlēs jelgavnieki izcīnījuši 30 uzvaras un tikai piecas reizes nācies piekāpties pretiniekiem. "HK Zemgale/LLU" komandai vēl jāaizvada pēdējā, noslēdzošā spēle regulārajā sezonā 16. martā izbraukumā pret "HK Prizma/IHS". 

Izslēgšanas spēļu pusfinālu līdz četrām uzvarētām spēlēm "HK Zemgale/LLU", kā augstāku vietu ieņēmusī komanda, uzsāks ar divām spēlēm pēc kārtas savā laukumā, uzņemot regulārās sezonas ceturtās vietas ieguvējus. Šobrīd vēl nav noskaidrojies, pret kuru komandu jelgavniekiem būs jāspēlē pusfinālā, jo cīņa par trešo vietu vēl turpinās starp komandām "HK Liepāja" un "HK Mogo/LSPA". 

Izslēgšanas spēles sāksies 22. martā, "HK Zemgale/LLU" uzņemot Jelgavā ceturtās vietas ieguvējus, un 23. martā, "HK Olimp/Venta 2002" komandai uzņemot savā laukumā trešās vietas ieguvējus.

 

 

Foto: Ruslans Antropovs 

Sadarbības partneri