OHL direktorāta sēde

Tuvojoties Latvijas čempionāta jeb Optibet Hokeja Līgas regulārās sezonas izskaņai, vakardien, 11. februārī LHF organizēja čempionāta direktorātu, lai pārrunātu aktuālos jautājumus, no kuriem galvenais bija par čempionāta pārcelto spēļu aizvadīšanu un regulārās sezonas izspēli.

Vakardien neklātienē jeb digitālā vidē norisinājās Optibet Hokeja Līgas direktorāta sēde, kurā piedalījās visu čempionāta klubu un LHF pārstāvji. Direktorātā tika pārrunātas čempionāta aktualitātes, no kurām pats galvenais jautājums bija par atlikušās regulārās sezonas spēļu, tai skaitā visu pārcelto spēļu, izspēles kārtību.

LHF piedāvāja čempionāta atlikušo spēļu kalendāra projekta grafiku klubu apspriešanai.

Rezultātā tika apstiprināta LHF piedāvātā versija, kurā tiek paredzēta pilnīga regulārā čempionāta spēļu aizvadīšana sākotnēji paredzētajā apmērā, katrai no komandām aizvadot 36 spēles un regulārajai sezonai noslēdzoties 20. martā.

Izslēgšanas spēļu pusfinālus paredzēts sākt attiecīgi 22. un 23. martā.

LHF un čempionāta klubi apņēmušies pieturēties pie jaunās izspēles kārtības ar cerībām, ka vairs nebūs nepieciešamas kalendāra korekcijas un/vai regulārās sezonas pagarināšana jaunu Covid-19 saslimšanu un tādēļ pārceltu spēļu gadījumā.

Sadarbības partneri