Deutschland cup 2020

No 5. līdz 8. novembrim Latvijas izlase Vācijas pilsētā Krēfeldē piedalīses "Deutschland Cup" turnīrā, vienā no vecākajiem izlašu turnīriem Eiropā.


Sastāvā turnīram ir pieteikti 27. Spēlētāji – 3 vārtsargi, 9 aizsargi un 15 uzbrucēji. Vārtsargi – Artūrs Šilovs,Rūdolfs Lazdiņš un Kārlis Beķeris-Brīvkalns. Aizsargi – Artūrs Kulda, Artūrs Salija, Ēriks Ševčenko, Kārlis Čukste, Oskars Bārtulis, Arvils Bergmanis, Harijs Brants, Kristofers Bindulis un Krišjānis Rēdlihs. Uzbrucēji – Vitālijs Pavlovs, Rihards Bukarts, Mārtiņš Karsums, Andris Džeriņš, Frenks Razgals, Gatis Sprukts, Egils Kalns, Ralfs Jevdokimovs, Raivo Freidenfelds, Oskars Batņa, Nikolas Jeļisejevs, Emīls Ezītis, Kārlis Ozoliņš, Gunārs Skvorcovs, Renārs Krastenbergs.

Latvijas izlases galvenais treneris turnīrā būs Artis Ābols, kuram asistēs Herberts Vasiļjevs, Edgars Masaļskis un Maksims Širokovs, kā arī katru dienu notiek komunikācija ar Bobu Hārtliju, kopīgi pieņemot lēmumus par spēlētāju virknējumiem. Pretī stāsies Vācijas nacionālā valstsvienība un Vācijas U-23 izlase. Mačus varēs redzēt LTV7 kanālā.

Komanda uz turnīru dosies trešdien, 4. novembrī un atpakaļ būs pirmdien, 9. novembrī. Katrs komandas dalībnieks veiks divus Covid – 19 testus gan pirms treniņnometnes sākuma, gan pirms izlidošanas uz Vāciju, kā arī divas reizes pēc atgriešanās Latvijā.

Sadarbības partneri