BITE izsludina pieteikšanos iespējai kļūt par Pasaules čempionāta hokejā reportieri

FOTO: Guntis Lazdāns

Tuvojoties šī gada Pasaules čempionātam hokejā, mobilo sakaru operators BITE meklē hokeja reportieri. Hokeja reportiera atlase notiks konkursa kārtībā. Viņam vai viņai būs jādodas uz šī gada Pasaules čempionātu hokejā, jātiekas ar hokejistiem, jāapmeklē spēles, kā arī jāveido reportāžas un jāinformē Latvijas hokeja fani par dažādām čempionāta aktualitātēm un aizkulisēm.

Šogad Pasaules čempionāts hokejā notiks Šveicē no 8. – 24. maijam, savukārt, lai nodrošinātu Latvijas hokeja faniem regulāras reportāžas un ekskluzīvu saturu par tā norisi, BITE, kas ir arī Latvijas hokeja valstsvienību lielfans, meklē hokeja reportieri. Viņam vai viņai būs iespēja doties uz Pasaules čempionātu hokejā, tikties ar hokeja spēlētājiem, apmeklēt čempionāta spēles, uzzināt svaigākos jaunumus un darboties kopā ar pieredzējušākajiem sporta žurnālistiem. Jaunā hokeja reportiera veidotais saturs tiks publicēts plašsaziņas līdzekļos un citviet.

“Jau trešo gadu BITE dosies līdzi mūsu hokeja valstsvienībai uz Pasaules čempionātu hokejā, kur sekos līdzi komandas veikumam, nodrošinot hokeja faniem ekskluzīvu un pašu aktuālāko saturu – dažādas intervijas ar hokejistiem no aizkulisēm, spēļu atskatus, fanu aktivitāšu reportāžas u.tml. Šogad esam nolēmuši dot iespēju kādam kvēlam hokeja fanam vai fanei kļūt par hokeja reportieri un pievienoties mūsu komandai – Dainim no BITES un sporta žurnālistam Jānim Matulim. Tā būs neaizmirstama pieredze, nokļūstot hokeja atmosfēras centrā, tiekoties ar jauniem cilvēkiem, iegūstot nebijušas iemaņas u.tml. Aicinām nebaidīties ne daiļā, ne stiprā dzimuma pārstāvjus pieteikt savu kandidatūru,” stāsta BITES sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Una Ahuna-Ozola.

Pieteikties ir aicināts ikviens interesents vecumā no 18 gadiem ar latviešu un angļu valodas prasmēm.

Konkursā ir aicināti pieteikties gan hokeja fani, gan fanes ar labu humora izjūtu, kuri nebaidās būt uzmanības centrā. Lai pieteiktos konkursā, dalībniekam ir jāizveido īss video un apraksts par to, kādēļ tieši viņš vai viņa būtu piemērotākais hokeja reportieris. Pieteikums ir jāiesniedz no 18. februāra līdz 6. martam, sūtot to uz e-pastu hokejs@bite.lv.

Pēc pieteikšanās posma noslēgšanās, digitālajā vidē norisināsies balsošana, kuras laikā Latvijas iedzīvotājiem būs iespēja balsot par  savu simpātiju.  Konkursa uzvarētāju noteiks īpaši izveidota žūrija, ņemot vērā arī Latvijas iedzīvotāju balsojumu. Uzvarētājs iegūs iespēju kļūt par oficiālo BITES hokeja reportieri, braucienu uz Pasaules čempionātu hokejā Šveicē, apmaksātus dzīvošanas un ikdienas izdevumus.

Sadarbības partneri