Esi hokeja vēstures veidotājs!

Latvijas un Baltkrievijas Hokeja federācijas izsludinājušas atklātu ideju konkursu 2021.gada pasaules hokeja čempionāta talismana izveidei.

Lai piedalītos konkursā, laika periodā no 2019.gada 18.septembra līdz 18.oktobrim interesentiem savas idejas jāsūta uz adresi: mascot@2021iihfwm.com. Līdz 2019.gada 8.decembrim žūrija izvēlēsies uzvarētāju. Iesūtīto pieteikumu skaits nav ierobežots - ikvienam dalībniekam iespējams pieteikt vairākas idejas.

Ar 2021.gada pasaules čempionāta talismana konkursa nolikumu var iepazīties ŠEIT!

Konkursam iesniegtos darbus vērtēs ne tikai Latvijas un Baltkrievijas Hokeja federāciju pārstāvji, bet arī sporta zvaigznes un sabiedrībā zināmi cilvēki.

 Par to, kurš kopā ar Baltkrievijas Hokeja federācijas priekšsēdētāju Genādiju Savilovu un Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Aigaru Kalvīti pasludinās 2021.gada PČ talismanu, konkursa organizatori informēs vēlāk.

Labākās idejas autors pēc savas izvēles saņems biļešu komplektus divām personām uz piecām 2021.gada pasaules čempionāta spēlēm. Tāpat laureāts iegūs unikālu iespēju ielūkoties hokeja arēnas aizkulisēs pirms kādas no čempionāta spēlēm.

Dalībnieki, kas ierindosies 2. un 3.vietā, pēc savas izvēles saņems biļetes attiecīgi uz trīs (izņemot pusfinālu un finālu) un divām spēlēm (apakšgrupu mačiem).

#passionnoborders #minskriga2021

Sadarbības partneri