TVNET vienojas par sadarbību ar Latvijas Hokeja federāciju

Latvijas Hokeja federācija (LHF) un viens no lielākajiem Latvijas interneta medijiem TVNET noslēdzis trīs gadu sadarbības līgumu, kas paredz hokeja atspoguļošanu dažādos segmentos.

TVNET ieguvis LHF oficiālā informatīvā partnera statusu.

Sports, tā atspoguļošana, kā arī popularizēšana ir viena no TVNET prioritātēm, tamdēļ likumsakarīga ir sadarbība ar LHF. Hokejs ir viens no sporta veidiem, kurš Latvijā ir atzīts gan profesionālā, gan amatieru līmenī, kā arī iecienīts bērnu un jauniešu vidū.

"Vienu reizi gadā hokejs kļūst par vienīgo sportu Latvijā, kas interesē burtiski visu Latviju - tas ir pasaules čempionāts hokejā. Bet, lai izcīnītu tiesības spēlēt pasaules čempionātā, ko Latvijas hokejistiem ir izdevies daudzkārt, ir jāizcīna daudz uzvaru un ne tikai ar pretiniekiem, bet arī ar sevi - sportistiem ir jāpārvar daudzi šķēršļi, lai aizsniegtos tālāk un augstāk. Man ir gandarījums, ka kopā ar Latvijas Hokeja federāciju iesim uz jauniem mērķiem," norādīja TVNET galvenais redaktors Toms Ostrovskis.

"Esam ļoti gandarīti, ka TVNET kļuvis par Latvijas Hokeja federācijas oficiālo informatīvo atbalstītāju. Šī sadarbība mums dos iespēju vēl vairāk popularizēt OHL čempionātu, bērnu un jauniešu hokeju, kā arī aktualitātes, kas saistītas ar Latvijas nacionālo valstsvienību. Vēlos teikt lielu paldies TVNET uzņēmumam par šo kopīgi uzsāktu ceļu," sacīja LHF prezidents Aigars Kalvītis. 

Sadarbības partneri