Krievijas treneris: "U18 Latvijas izlase ir ļoti neslikta, nepiekāpīga"

FOTO: Guntis Lazdāns

Oļega Sorokina trenētā U18 Latvijas hokeja izlase Inbox.lv ledus hallē Piņkos aizvadījusi pārbaudes spēlēs, sparīgi cīnoties pret nomināli spēcīgāko U17 Krievijas valstsvienību - 1:2 un 1:2 papildlaikā. Pretinieku galvenais treneris Sergejs Golubovičs atzina, ka pret mājinieku komandu bija grūti spēlēt.

U17 Krievijas izlases galvenais treneris Sergejs Golubovičs: "Šī vecuma Latvijas izlase ir ļoti neslikta, nepiekāpīga. Turklāt gadu vecāki puiši. Komanda organizēta, spēlēt pret tādu grūti, taču interesanti. Mums tā bija laba pārbaude."

Šī krievu izlase gatavojas U17 Pasaules izaicinājuma kausam, kas 6.-11. novembrī risināsies Kanādā. U18 Latvijas izlase tēmē uz 2018. gada 18.-28. aprīļa pasaules junioru čempionātu Zviedrijā.

Nākamā gada pasaules junioru čempionātā Krievija un Latvija būs vienā grupā. Šajā līmenī Latvija spēs sagādāt pretiniekiem grūtības? "Neizslēdzu tādu variantu. Tas ir pilnīgi iespējams," atzīst krievu speciālists. Tajā grupā spēlēs arī zviedri, amerikāņi un slovāki.

Kā jau ziņots, U18 Latvijas valstsvienība aizvadītajā pavasarī Rīgā izcīnīja ceļazīmi uz elites divīziju. Sorokina padotie uzvarēja pirmās divīzijas A apakšgrupas visās cīņās.

Sadarbības partneri