LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.2

25.septembrī norisinājās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārās komisijas sēde, kurā tika izskatīti trīs jautājumi.

1. Par Optibet Hokeja Līgas 15. septembra spēli nr. 6 starp komandām "HK Zemgale/LLU" un "HK Liepāja", kurā "HK Zemgale/LLU" klubs uz spēli nebija nodrošinājis IIHF noteikumiem atbilstošu spēles laika tablo.

Nolēma:

1.1. Pamatojoties uz Disciplināro Sodu Nolikuma (DSN) punktu 21., piemērot “HK Zemgale/LLU” klubam 142 EUR soda naudu ar apmaksas termiņu 5 dienas.

 

2. Par Latvijas Bērnu un Jaunatnes Čempionāta (LBJČH) U17 grupas 15. septembra spēli nr. 12 starp komandām "HK Tukums/Brocēnu NBJSS" un "Jūrmalas SS/EVHS", kurā spēlētājs nr. 29 Inokentijs Hudjakovs "Jūrmalas SS/EVHS" komandas sastāvā saņēma 25 minūšu jeb spēles noraidījumu par speršanu. 

Nolēma:

2.2. Pamatojoties uz DSN punktu 15.1., piemērot I.Hudjakovam 5 spēļu diskvalifikāciju.

 

3. Par Junioru Attīstības Hokeja Līgas komandu "Daugavpils Dinaburg", kā arī LBJČH U15 A grupas komandu "JLSS", U13 A grupas komandu "Valmieras HK/BSS", U13 B grupas komandu "Kauno BTA", U11 A grupas komandām "JLSS", "HC Klaipeda", U11 B grupas komandām "Brocēnu NBJSS", "Vilnius SLRA", "Valmieras HK/BSS", kuras nav iesūtījušas LHF savu mājas spēļu laikus 10 dienas iepriekš (konkrēti uz 29. un 30. septembri), kā to paredz čempionāta nolikums. 

Nolēma:

3.1. Izteikt brīdinājumu visām komandām, ka turpmāk par šādiem pārkāpumiem tiks piemērotas čempionāta nolikumā paredzētās soda sankcijas.

Sadarbības partneri