Zināmi HK "Kurbads" pretinieki Kontinentālās kausa izcīņas 2.kārtā

IIHF organizētā turnīra otrajā kārtā no 19. līdz 21. oktobrim Latvijas čempioniem pretī stāsies spēcīgākā Ukrainas komandas – "HC Donbass", Spānijas čempioni "Txuri Urdin San Sebastian", kā arī uzvarētāji no grupas, kurā sacentīsies labākās komandas no tādām eksotiskām hokeja valstīm kā Bulgārija, Turcija, Islande un Izraēla.

“Viss ir mūsu rokās! Par Ukrainas komandu ir informācija un zinām, ko gaidīt. Pretēji ir ar spāņiem. Komandā noteikti būs daudz leģionāru, ja ne pat viss sastāvs. Skaidrs, ka tie nebūs bijušie NHL spēlētāji, bet tomēr ir jārēķinās. Uzdevums – tikt nākamā kārtā!” Par izlozi un gaidāmajiem pretiniekiem izsakās Aleksandrs Macijevskis.

Grupu izloze starp visiem pretendentiem notika sekojoši: visi pieteikušies dalībnieki tika sakārtoti rangā pēc pēdējo 3 gadu valsts rezultātiem Kontinentālajā kausā, atmetot sliktāko rezultātu. Ievērojot sportisko principu, klubi tika sadalīti ģeogrāfiski visizdevīgāk, lai mazinātu kopējās izmaksas. To labi var redzēt otrā grupā, kur sacenšas Ungārijas, Slovēnijas, Serbijas un Horvātijas komandas. "Kurbads" grupā tika visas pārējās komandas.

Pagaidām HK "Kurbads" esot vienīgais pretendents uz rīkošanu, bet galīgi tas tiks apstiprināts klubu sanāksmē 22. jūnijā Budapeštā!

Sadarbības partneri