Liepājā aizvadīta jau trešā LHF rīkotā Vecāku asambleja

Piektdien, 23.martā, Liepājas Olimpiskajā centrā, sadarbībā ar Liepājas Domi norisinājās jau trešā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) rīkotā Vecāku asambleja.

Liepājas Vecāku asamblejā uzstājās Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, viņa asistents Žaks Klutjē, LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols un Latvijas izlases fiziskās sagatavotības speciālists Ēriks Visockis.

Asamblejai bija reģistrējušies aptuveni 200 cilvēku, bet klātienē šo pasākumu apmeklēja nedaudz vairāk par  100 personām.

“Lielisks pasākums ar lieliskām profesionāļu lekcijām,” sacīja Liepājas Olimpiskā centra direktors Guntars Kikučs. “Vecāki pēc šīs asamblejas nāca man klāt un pauda savu sajūsmu par Hārtliju un Visocki. Daži no sportistu aizbildņiem un treneriem man vaicāja, kā un vai mēs Liepājas hokejam varētu piesaistīt fiziskās sagatavotības treneri Visocki. Bija lieliski klausīties Hārtlija uzrunā, kurš uzsvēra, ka no hokeja un tā procesa bērniem jāgūst prieks. Gribētu izteikt lielu pateicību LHF par šo lielisko pasākumu. Šī bija laba motivācija turpmākai mērķu sasniegšanai.”

LHF pārstāvji ir gandarīti, ka šo Vecāku asambleju apmeklēja  arī pazīstami cilvēki no citiem sporta veidiem - pasākumā piedalījās arī bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs un Liepājas basketbola kluba vadītājs Artūrs Štālbergs.

“Detaļās katrs sporta veids ir atšķirīgs, taču pamatvērtībās mēs visi esam līdzīgi. Mūsu uzdevums ir izglītot, informēt un motivēt gan visus sportā iesaistītos, gan sabiedrību kopumā. Fantastiska iniciatīva no LHF puses, kuru es ieteiktu izmantot jebkuram jauna sportista vecākam neskatoties uz izvēlēto sporta veidu. Lieliska iespēja gūt ieskatu sporta vidē caur izcilu speciālistu redzējumu. Katram būtu jāredz ar kādu degsmi un entuziasmu Bobs Hartlijs runā par hokeju un sportu kopumā. Paraugstunda no izcila līdera, vizionāra un hokeja fana,” savās pārdomās dalījās Kaspars Gorkšs.

Šī jau bija trešā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) rīkotā Vecāku asambleja. Pirmā norisinājās pērn novembrī, bet otrā februārī notika Talsos.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) arī turpmāk plāno rīkot Vecāku asamblejas visos Latvijas reģionos, lai sekmētu hokeja attītību reģionos, sniegtu vecākiem aktuālu praktisku un teorētisku informāciju.

Sadarbības partneri