Fani izrāda ievērojamu interesi par pasaules hokeja čempionātu

Ar februāra sākumu tirdzniecībā laistas biļetes uz 2018.gada pasaules hokeja čempionāta individuālajām spēlēm. Hokeja fani visā pasaulē izrāda ievērojamu interesi par pasaules čempionātu, kas šogad 4.-20.maijā norisināsies Dānijā. Trīs mēnešus pirms čempionāta atklāšanas “Royal Arena” Kopenhāgenā un “Jyske Bank Boxen” arēnā Herningā, jau pārdots vairāk kā 225 000 biļešu. Individuālo spēļu biļešu tirdzniecības sākums ir īpaši labas ziņas Latvijas hokeja faniem – biļetes uz visām Latvijas izlases spēlēm nu pieejamas atsevišķi.

Latvijas valstsvienība cīnīsies B apakšgrupā un spēles aizvadīs Herningā, “Jyske Bank Boxen” arenā, kuras ietilpība ir 11 000 skatītāju. Pirmo spēli Latvijas izlase aizvadīs jau 5.maijā pret Norvēģijas valstsvienību. Tāpat komanda apakšgrupā spēlēs ar Somijas, Dienvidkorejas, ASV, Vācijas un Kanādas izlasēm. B grupas spēles Herningā noslēgies 15.maijā, kad Latvijas izlase tiksies ar mājiniekiem – Dānijas hokeja izlasi.

Pārdošanas un mārketing vadītāja Maja Grimnitz ir ļoti apmierināta ar biļešu tirdzniecības rezultātiem un faniem atgādina: “Čempionāta divu arēnu ietilpība ir mazāka kā, piemēram, “Lanxess” arēnā Ķelnē vai “Globen” arēnā Stokholmā, tāpēc mēs sagaidām, ka biļetes uz maija spēlēm tiks izķertas ātri. Mēs jau esam pārspējuši prognozētos tirdzniecības apjomus, salīdzinot ar iepriekšējo gadu organizatoru pieredzi. 2.februārī mēs uzsākām individuālo spēļu biļešu tirdzniecību un, balstoties uz izrādīto interesi un pārdošanas apjomiem, februārī sagaidām vēl augstāku pieprasījumu pēc spēļu biļetēm,” stāsta Maja Grimnitz.

Biļetes uz Latvijas izlases spēlēm var iegādāties cenā no 9 EUR čempionāta mājaslapā šeit – 2018.iihfworlds.com

Tāpat sākusies naktsmītņu rezervācija Hokeja fanu nometnē Herningā. Fanu ciematiņš atradīsies blakus “Jyske Bank Boxen”, tikai 200 m no ledus arēnas. Tajā valdīs festivāla cienīga atmosfēra, kas ļaus hokeja faniem no visas pasaules kopā svinēt un izbaudīt pasaules čempionātu. Fanu ciematiņā nakstmītnes var rezervēt sākot no 29 EUR par nakti, cenā iekļautas arī brokastis.

Vietu fanu nometnē var rezervēt šeit – https://www.visitherning.com/ln-int/herning/vm/hockey-camp-herning.

Pasaules hokeja čempionāta grupas:

A grupa / “Royal Arena” / Kopenhāgena: Zviedrija, Krievija, Čehija, Slovākija, Austrija, Francija, Šveice and Baltkrievija

B grupa / “Jyske Bank Boxen” / Herninga: Kanāda, ASV, Somija, Latvija, Vācija, Norvēģija, Dienvidkoreja and Dānija.

Sadarbības partneri