LHF valdes sēdes 25.janvāra lēmumi

Pirmdien, 25.janvārī norisinājās kārtējā Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valdes sēde, kurā tika izskatīti seši jautājumi.

Valdes sēdi iesāka Latvijas sieviešu izlases menedžere Ināra Zvīdre, kura pastāstīja par valstsvienības gatavošanos Četru Nāciju turnīram Polijā. Latvijas dāmu komanda no 16. līdz 18.februārim Katovicē spēkosies ar mājiniecēm Poliju, Ungāriju un Spāniju. LHF valde uzklausīja Zvīdres atskaiti un apstiprināja budžetu dalībai šajā turnīrā.

Tāpat LHF Tiesnešu sektora vadītājs Ģirts Ūdris informēja par Četru Nāciju turnīru Liepājā, kas norisināsies no 15.līdz 17. februārim. Bez Latvijas šajā turnīrā startēs arī Austrija, Dānija un Norvēģija. LHF valde, uzklausot Ūdra sakāmo, apstiprināja budžetu arī šim turnīram.

Šajā nedēļas nogalē un nākamās nedēļas sākumā “Arēnā Rīga” notiks divas nozīmīgas spēles. 4.februārī Latvijas izlase spēkosies ar Kanādas olimpisko komandu, bet divas dienas vēlāk norisināsies Latvijas kausa izcīņa. LHF valdi par organizatoriskajiem jautājumiem saistībā ar šiem mačiem informēja ģenerālsekretārs Viesturs Koziols un sporta direktors Edgars Buncis.

Ceturtdienas valdes sēdē tika izskatīti arī divi iesniegumi par disciplinārās komisijas lēmumu apstrīdēšanu.

  1. LHF valde iepazinās ar HK “Venta” iesniegumu un nolēma: atcelt disciplinārās komisijas lēmumu, LHF nozīmē pārceltās spēles datumu, pārrunājot to ar abām iesaistītajām komandām, bet ne vēlāk kā 20.02.2018. HK “Venta sedz ar pārcelto spēli saistītos, čempionāta nolikumā paredzētos radušos izdevumus (ledus īre, tiesnešu un sekretariāta apmaksa, ceļa izdevumi tiesnešiem, ārsts spēles laikā.)
  2. Izskatot HK “Kurbads” iesniegumu, LHF valde nolēma atstāt spēkā disciplinārās komisijas lēmumu, taču uzdeva komisijai pieprasīt no Treneru padomes informāciju par citiem līdzīgiem gadījumiem, kad Treneru padome ļāvusi hokejistiem startēt citās LBJČH vecuma grupās.

 

LHF valde sēdē izskatīja jautājumu par atbalsta sniegšanu pieredzējušajam Latvijas trenerim Haraldam Vasiļjevam un nolēma sniegt finansiālu atbalstu H.Vasiļjeva rehabilitācijai.

Valdes sēdes nobeigumā Edgars Buncis izklāstīja jaunumus saistībā ar “Baltic Crowns Challange Cup”. LHF sporta direktors informēja, ka turnīra izspēles kalendārs un pēdējo maču izspēles vieta tiek mainīta. 15. un 16. februāra spēles tiks nemainīgi aizvadītas Valmieras ledus hallē, bet pēdējās kārtas mači tiks izspēlēti sestdien Volvo ledus hallē Imantā.

Sadarbības partneri