Hokeja turnīrā "Amber Puck" triumfē HK "Mogo"

Ar HK „Liepāja Optibet” un HK „Kurbads” savstarpējo spēli (rezultāts 3:5) beidzās "Amber Puck" turnīrs Liepājā.

Turnīra gaitā trīs vadošās Latvijas čempionāta komandas – HK „Liepāja Optibet”, HK „Mogo” un HK „Kurbads”, kā arī Zviedrijas trešās līgas komanda „Wings”, sacentās par labākās titulu. Līdzvērtīgā konkurencē, iegūstot 6 punktus katrai no Latvijas komandām, vietu sadalījumu noteica iemesto-ielaisto vārtu attiecība komandām ar vienādo punktu skaitu. Līdz ar to pirmajā vietā – HK „Mogo”, otrie – HK „Kurbads”, trešajā vietā HK „Liepāja Optibet”.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts HK „Liepāja Optibet” uzbrucējs Egils Kalns.

Turnīra patrons, vārtsargs Mihails Vasiļonoks atzīst: „Ir aizvadīts laba līmeņa turnīrs. Par to paldies turnīra organizētājam Andrejam Žukovam. Šādam turnīram ir jābūt pirms čempionāta sākuma. Būtu labi, ja to atbalstītu arī hokeja federācija. Latvijas komandas bija līdzvērtīgas, bet, ja ar Zviedrijas komandu mēs spēlētu sezonas vidū, spēku samēri būtu citi. Tā ir fiziski labi sagatavota komanda.”

Turnīra organizētājs Andrejs Žukovs saka: „Pēc aizvadītajiem visiem trim „Amber Puck” turnīriem amatieriem, bērniem un profesionāļiem, varu teikt, ka sajūta ir laba. Prieks par to, ka hokeju Liepājā mīl. Par to liecināju līdzjutēju aktivitāte. Spēļu intriga saglabājās līdz pēdējam brīdim. Domāju, ka tas ir labs iesākums, un ir pamats domāt par šādiem turnīriem arī nākotnē. Paldies visiem, kas palīdzēja turnīra „Amber Puck” organizēšanā!”

 

Sadarbības partneri