Kuļibaba: Esam nolasījuši lielisku kolektīvu

Latvijas klubu izlases galvenais treneris Valērijs Kuļibaba

Latvijas Optibet Hokeja līgas (OHL) klubu izlases galvenais treneris Valērijs Kuļibaba ir gandarīts ar parādīto sniegumu "Crowns Baltic Challenge Cup" pirmā posma spēlē Tallinā.

Atgādināsim, ka Latvijas hokejisti ar rezultātu 13:1 piektdien sagrāva Lietuvas izlasi.

“Svarīgākais ir tas, ka visu maču izdevās saglabāt kaujiniecisku noskaņojumu. Puiši no spēles guva lielu gandarījumu. Šodien mums bija viens jubilārs – Edmunds Augstkalns, tādēļ visi vēlējās viņam sagādāt dāvanu. Kopumā uzskatu, ka spēle mums šodien izdevās. Varbūt pēdējās desmit minūtēs kaut kur pazaudējām koncentrēšanos,” skaidroja valstsvienības treneris.

“Esam nolasījuši lielisku kolektīvu,” atzina Kuļibaba. “Puiši ļoti labi apzinās mūsu izlases mērķus šajā turnīrā. Plānojam palikt un paskatīties arī nākamo spēli, kur mājinieki Igaunija spēkosies ar Zviedrijas klubu “Hammarby IF”. Sen neesmu redzējis igauņus spēlējām, būs interesanti.”

Sestdien Latvijas izlase spēkosies ar Zviedrijas trešās līgas komandu “Hammarby IF”, bet turnīru svētdien noslēgs ar cīņu pret mājiniekiem Igauniju.

“Crowns Baltic Challenge Cup” otrais posms no 10. līdz 12.novembrim notiks Klaipēdā, Lietuvā, bet noslēdzošais  - no 16. līdz 18.februārim tiks izspēlēts Latvijā. Hokeja spēļu norises vieta Latvijā tiks apstiprināta tuvākajā laikā.

Tallinas posma spēles video tiešraidē būs iespējams vērot portālā ww.delfi.ee.

Latvijas klubu izlases kalendārs

Datums Laiks Spēle Rezultāts
25/08 16:00 Latvija - Lietuva 13:1
26/08 19:30 Latvija - Hammarby IF       -
27/08 16:30 Latvija - Igaunija       -

Sadarbības partneri