Latvijas klubu izlase ar graujošu uzvaru pār Lietuvu sāk Baltijas kausa izcīņu

Ar pārliecinošu panākumu "Crowns Baltic Challenge Cup" pirmo posmu Tallinā piektdien sāka Latvijas Optibet Hokeja līgas (OHL) klubu izlase.

Aizvadītajā spēlē Valērija Kuļibabas vadītā nacionālā komanda ar rezultātu 13:1 (5:0, 4:1, 4:0) sagrāva Lietuvas valstsvienību.

Jau no pirmajām spēles minūtēm iniciatīva pilnībā piederēja mūsu hokejistiem, kas cīņas gaitā guva vairākus bezatbildes vārtus un pārtraukumā devās atrodoties ar 5:0 vadībā.

Atlikušajā mača laikā scenārijs nemainījās un Latvija turpināja palielināt pārsvaru, gūstot graujošu panākumu pirmajā kausa posma mačā.

Ar diviem vārtiem mūsu izlases labā izcēlās Tomass Zeile, Koba Jass un Jānis Jaks, bet ar vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Frenks Razgals.

Sestdien Latvijas izlase spēkosies ar Zviedrijas trešās līgas komandu “Hammarby IF”, bet turnīru svētdien noslēgs ar cīņu pret mājiniekiem Igauniju.+

“Crowns Baltic Challenge Cup” otrais posms no 10. līdz 12.novembrim notiks Klaipēdā, Lietuvā, bet noslēdzošais  - no 16. līdz 18.februārim tiks izspēlēts Latvijā. Hokeja spēļu norises vieta Latvijā tiks apstiprināta tuvākajā laikā.

Tallinas posma spēles video tiešraidē būs iespējams vērot portālā ww.delfi.ee.

Latvijas klubu izlases kalendārs

Datums Laiks Spēle Rezultāts
25/08 16:00 Latvija - Lietuva 13:1
26/08 19:30 Latvija - Hammarby IF       -
27/08 16:30 Latvija - Igaunija       -

Sadarbības partneri