Latvijas kausa pusfinālā pie panākumiem tiek "Kurbads un "Mogo"

Foto: Ruslans Antropovs

Sestdien, 14. janvārī tika aizvadītas pirmās "Optibet Sporta bārs" 2017. gada Latvijas kausa izcīņas pirmās pusfinālspēles. Viesos panākumu izcīnīja gan HK "Mogo", gan HK "Kurbads" uzveicot attiecīgi "Zemgale/LLU" un HK "Prizma".

HK Prizma - HK Kurbads 4:7 (2:3, 2:3, 0:1)

Platu soli pretī iekļūšanai Latvijas kausa finālā spēra arī vicečempions un Latvijas kausa pagājušās sezonas finālists "Kurbads", kas izbraukumā ar 7:4 pieveica "Prizmu". Ielaiduši 20. un 22. minūtē, ļaujot pretiniekiem panākt izlīdzinājumu, viesi nomainīja vārtsargu, Ulda Čalpas vietā laukumā sūtot Mārtiņu Raitumu.

Lai gan viņš kapitulēja pēc trim minūtēm, turpinājumā "Kurbads" guva četrus vārtus pēc kārtas un varēja svinēt panākumu. Uzvarētāju rindās trīs piespēles izdarīja Krišs Grundmanis, kamēr Sanda Zolmaņa kontā divi vārti un viena piespēle. Atbildes spēlē komandas tiksies rīt pulksten 16:00 Ogrē, un maču tiešraidē piedāvās portāls Sportacentrs.com.

Fināls norisināsies 17. februārī "Arēnā Rīga".

HK Zemgale/LLU - HK Mogo 1:3 (0:1, 1:1, 1:1)

HK "Mogo" hokejisti izvirzījās vadībā spēles 9.minūtē, kad jelgavnieku vārtsargu Rihardu Cimermani pārspēja Elviss Želubovskis. Otrās trešdaļas vidū uz mājnieku vārtiem tika nozīmēts soda metiens, kuru precīzi realizēja Ronalds Cinks. Pēc piecām minūtēm Edgars Hugo Jansons samazināja rezultāta starpību, tomēr trešajā periodā Edgars Kurmis vēlreiz pārspēja Cimermani, un "Mogo" izcīnīja uzvaru ar 3:1.   

Atbildes spēli HK "Mogo" un HK "Zemgale/LLU" aizvadīs pirmdien, 16.janvārī 19:Mogo hallē .

Saistītie raksti

Sadarbības partneri