Miļuns: "Puiši centās, bet ne viss izdevās, kā bija cerēts"

Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas U20 hokeja izlase pasaules čempionātu Kanādā piedzīvoja otro neveiksmi, ar rezultātu 1:9 piekāpjoties Krievijai. Latvijas U20 izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

Ēriks Miļuns: "Pret Krievijas izlasi šodien bija grūti spēlēt. Pēc iepriekšējās dienas zaudējuma Kanādai, krievi šodien bija ļoti vienoti un mobili. Puiši centās, bet ne viss izdevās, kā bijām cerējuši. Brīžiem izskatījāmies labi, metienu skaits bija līdzīgs, bet spēle aizsardzībā arī vārtsargu darbība nebija uzdevumu augstumos. Arī disciplīna. Bija daudz nevajadzīgu noraidījumu. Centāmies spēlēt korpusā,  izsist pretinieku no līdzsvara. Arī tas ne līdz galam izdevās.

Spēļu kalendārs pasaules čempionātā mums nav pats labākais. Pēc diezgan smagas spēles ar ASV, nākamajā dienā mums jāspēlē ar Krieviju. Grūtākais vēl priekšā. Kanādai ir spēcīga komanda, tehniska, ar vēlmi sevi apliecināt,plus savas mājas sienas. Cīnīsimies par uzvaru, bet mēs visi saprotam, ka mūsu galvenā spēle ir pret Slovākiju." 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri