Zirnis: "Spēlējām labi, taču pēdējās minūtes sabojāja iespaidu"

Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas U20 hokeja izlase pasaules čempionātu Kanādā sāka ar neveiksmi pret ASV (1:6). Latvijas izlases galvenā trenera Ērika Miļuna asistents Kārlis Zirnis dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

Latvijas izlases trenera asistents Kārlis Zirnis: "Turnīram gatavojāmies nopietni un labi nospēlējām, vienīgi pēdējās piecas minūtes sabojāja iespaidu. Komanda ir gatava, mācīsimies no kļūdām un iesim tālāk. Esam apmierināti ar to, kā puiši nospēlēja aizsardzībā. Spēlējām pašaizliedzīgi, otrajā trešdaļā bija momenti. Tagad gatavosimies spēlei pret Krieviju, skatīsimies tās maču pret kanādiešiem. Esam apmierināti ar vārtsarga Mareka Mitena spēli, taču vēl nezinām, kurš spēlēs nākamajā mačā."

Latvijas U20 izlases vienīgos vārtus guva tikai 18 gadus vecais Renārs Krastenbergs, kurš pēc veiksmīgas nomaiņas realizēja izgājienu viens pret vienu: "Atskatījos atpakaļ, lai redzētu, cik daudz laika man ir, ieraudzīju, ka vārtsargs ir nedaudz izgājis, un tādēļ izpildīju šo kustību, kura arī nostrādāja." Savukārt vārtsargs Mareks Mitens pateicās latviešiem un arī pārējai publikai par izrādīto atbalstu: "Tas mums ļoti palīdzēja. Bija tik lieliska sajūta, kad visi mūs atbalstīja."

 

Saistītie raksti

Sadarbības partneri