Sākas biļešu tirdzniecība uz „Zvaigžņu spēli” hokejā

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, pulksten 14.00 LOC Ledus hallē notiks Latvijas hokeja virslīgas un 1. līgas „Zvaigžņu spēle”. Pagājušajā gadā „Zvaigžņu spēle” notika Rīgā, bet šogad ir atceļojusi uz Latvijas hokeja virslīgas čempionu pilsētu Liepāju.

Šogad Liepājā hokeja līdzjutējus priecēs četru zvaigžņu komandu mini turnīrs. Sākumsastāva hokejistus izvēlēsies līdzjutēji interneta balsojumā, kas ilgs no 1. līdz 15.decembrim, bet atlikušo divu maiņu spēlētājus noteiks direktorāta izvēlētie treneri.

Dienvidu komandu vadīt ir uzticēts HK „Zemgale/LLU”, „Pārdaugava” un HK „Tukums/Stiga RM” galvenajiem treneriem Haraldam Vasiļjevam, Gundaram Gailim un Jānim Svitiņam. Arī Rietumu komanda tiks pārstāvēta ar trim treneriem, ar liepājniekiem Igoru Ļebedevu un Aleksandru Cicurski, kā arī HK „Venta2002” galveno treneri Robertu Grosbergu. Ziemeļu komandu vadīs Mihails Beskašnovs, savukārt Austrumu komandu vadīt ir uzticēts HS „Rīga” trenerim Igoram Smirnovam

Muzikālu sveicienu skatītājiem un spēlētājiem nesīs grupa „Musiqq”, uzstāsies ielu vingrotāji, bet pasākumu vadīs Reinis Ošenieks.

Biļetes uz „Zvaigžņu spēli” ir pārdošanā LOC Ledus halle kasē no 14. decembra. Cena 3 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem, uzrādot apliecību – 1 eiro!

Sadarbības partneri