Rīga-20 hokejisti uzvar Latgali Daugavpilī

Vienīgajā 10. oktobra Samsung premjerlīgas spēlē savā starpā tikā 5. vietā esoša Daugavpils Latgale un turnīra vicelīderi SK Rīga 20 jaunie hokejisti. Sparigā spēlē ar rezultātu 4:3 pārāki izrādījās rīdzinieki. Jau no paša spēles sākuma Latgales hokejisti metās apliecināt to, ka viņu pašreizējā vieta turnīra tabulā nav nekas vairāk kā pārpratums. Jau spēles trešajā minūtē Andrejs Maslovskis izvirza mājiniekus vadībā, taču jau pēc desmit minūtēm Renārs Demiters izmantojot noraidījumu Latgales sastāvā rezultātu līdzsvaro. Jau 16. minūtē Romāns Glazkovs gūst vēl vienus vārtus atkal izvirzot daugavpiliešus vadībā, un ar šādu rezultātu 2:1 beidzās 1. trešdaļa.

Arī otrajā trešdaļā Latgale turpinājā uzbrukt un 27. minūtē Vladislavs Vodolažskis panāk jau visai pārliecinošo 3:1 savā labā. Tomēr Rīga-20 jaunie hokejisti ār;i pie šāda rezultāta nepadevās un līdz otrā perioda beigām ar Eduarda Bullīša (34:37) un Roberta Jekimova (38:06) pūlēm panāk līdzsvaru 3:3.
Izšķirošajā pēdējā trešdaļā rīdzinieki izmantoja Latgales neuzmanību spēlējot vairākumā un Oskars Cibuļskis mazākumā gūst ceturtos vārtus, panākot 4:3 Rīga-20 labā. Neskatoties uz abu komandu pūlēm rezultāts vairs nemainījās un Rīga-20 svinēja savu kārtējo uzvaru Samsung premjerlīgas čempionātā.
10. oktobris, Daugavpils Ledus halle
DHK Latgale - SK Rīga-20 3:4 (2:1, 1:2, 0:1)

Sadarbības partneri