Samsung premjerlīgas 28. un 29. oktobra pirmspēļu apskats

Nedēļas nogalē sestdien un svētdien Samsung premjerlīgā notiks piecas spēles. Divas dienas pēc kārtas Liepājā un Daugavpilī spēlēs attiecīgi Liepājas Metalurgs ar Rīga-20 un Latgale ar Energija. Savukārt sestdien Piņķos notiks kārtas centrālā spēle, kurā tiksies čempioni Rīga 2000 un pašreizējie līderi ASK/Ogre. Spēle Piņķos solās būt ļoti interesanta un spraiga, jo ASK/Ogre sezonas sākumā demonstrē vissaturīgāko sniegumu ko apliecina arī pārliecinošā pirmā vieta turnīra tabulā, kā arī fakts, ka līdzšinējās spēlēs ogrēnieši ir piedzīvojuši tikai divus zaudējumus (viens no tiem pagarinājumā). Turklāt vienīgo zaudējumu līderiem sagādāja tieši Rīga 2000 savā laukumā. Čempioni pēc lielajām izmaiņām komandā, pamazām sāk uzņemt apgriezienus, ko apliecina arī pēdējo spēļu rezultāti. Tas nozīmē, ka sestdien Piņķos gaidāma ļoti spraiga cīņa, jo diezin vai ASK/Ogre ar pieredzējušajiem Fanduļu, Kerču un Razgalu priekšgalā samierināsies ar zaudējumu. Šo spēli tiešraidē translēs arī LTV7.

Divas principiālas spēles gaidāmas arī Liepājā, kur savā starpā tiksies turnīra tabulas 2. (Liepājas Metalurgs) un 4. (Rīga-20) komandas. Šīs komandas savā starpā ir spēlējušas jau četras reizes un pagaidām uzvaras ir sadalījušās līdzīgi – pa divām. Vai, tradīcija tiks turpināta redzēsim pēc abām spēlēm nedēļas nogalē.
Daugavpilī divas dienas pēc kārtas savā starpā spēlēs šīssezonas lielākie neveiksminieki vietējā Latgale un Elektrēnu Energija. Lietuvieši līdzšinējās 12 spēlēs ir piedzīvojuši tikai zaudējumu, pie tam ar graujošie rezultātiem. Daudzmaz līdzvērtīgi viņiem ir izdevies nospēlēt tikai dažās spēlēs un viena no tām ir ar Latgali. Neapšaubāmi lietuvieši tieši šajās divās spēlēs cer tikt pie pirmajiem punktiem, taču diez vai Latgales hokejisti jaunā galvenā trenera Igora Smirnova vadībā atļausies vaļību zaudēt tik ļoti trūkstošos punktus.
28. oktobris, sestdiena, plkst. 17:15, Siemens ledus halle (Piņķos)
HK „Rīga 2000” – HK „ASK/Ogre” (Galvenais tiesnesis M. Bogdanovs, līnijtiesneši V. Korsaks un O. Greijers). Spēli tiešraidē translēs LTV7.
28. oktobris, sestdiena, plkst. 17.00, Liepājas Metalurga Ledus halle (Liepājā)
FHK „Liepājas Metalurgs” – SK „Rīga-20” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins, līnijtiesneši A. Gabaliņš un J. Ādolfs)
28. oktobris, sestdiena, plkst. 17.00, Daugavpils ledus halle (Daugavpilī)
DHK "Latgale" – SC „Energija” (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši S. Dančonoks un P. Pumpiņš)
29. oktobris, svētdiena, plkst. 15.00, Daugavpils ledus halle (Daugavpilī)
DHK "Latgale" – SC „Energija” (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši S. Dančonoks un P. Pumpiņš)
29. oktobris, svētdiena, plkst. 17.00, Liepājas Metalurga Ledus halle (Liepājā)
FHK „Liepājas Metalurgs” – SK „Rīga-20” (Galvenais tiesnesis V. Ostaņins, līnijtiesneši A. Gabaliņš un J. Ādolfs)
Visu spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri