Samsung premjerlīgas 1. novembra pirmsspēļu apskats

Trešdien, 1. novembrī Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas divas spēles, kurās savā starpā tiksies SK Rīga-20 ar DHK Latgale, kā arī ASK/Ogre ar Liepājas Metalurgu. SK Rīga-20 un DHK Latgale bija jāspēlē arī 31. oktobrī (pārceltā spēle no 24. septembra), taču Latgales kluba vadība aizbildinoties ar saspringto spēļu grafiku un pilnīgi ignorējot LHF lēmumus, kā arī līdzjutējus, uz spēli neieradās. Pēc iemetiena izdarīšanas spēles galvenais tiesnesis protokolā izdarīja ierakstu, ka DHK Latgale uz spēli nav ieradusies. Par sankcijām rīt lems LHF Disciplinārā komiteja, taču diezgan droši var prognozēt, ka daugavpiliešiem tiks piešķirts tehniskais zaudējums.Savukārt šīvakara spēlē abām komandām būs iespējams pierādīt, kura ir pārāka hokeja laukumā.

Šovakar arī Ogrē risināsies ļoti interesanta spēlē, kurā tiksies līderi ASK/Ogre un trešās vietas īpašnieki Liepājas Metalurgs. Abas komandas iepriekšējā kārtā piedzīvoja sāpīgus zaudējumus – ASK/Ogre izbraukumā spraigā cīņā zaudēja principiāliem pretiniekiem Rīga 2000, bet liepājnieki savā laukumā pat divas reizes pamanījās zaudēt jauniešiem no Rīga-20. Tā kā abas komandas ļoti vēlēsies reabilitēties savi līdzjutēju acīs.
1. novembris, trešdiena, plkst. 18.30, Rīgas Sporta pilsSK "Rīga-20" - DHK „Latgale” (Galvenais tiesnesis M. Bogdanovs, līnijtiesneši N. Silčonoks un A. Korsaks)
1. novembris, trešdiena, plkst. 19.00, Vidzemes ledus halle (Ogrē)HK ASK/Ogre – FHK Liepājas Metalurgs (Galvenais tiesnesis R. Garda, līnijtiesneši R. Jučers un Art. Bērziņš) Visu spēļu online translācijas internetā skatāmas samsungliga.lv .

Sadarbības partneri