Samsung premjerlīgas 20. un 21. janvāra pirms spēļu apskats

Nedēļas nogalē Samsung premjerlīgā tiks aizvadītas 4 regulārā čempionāta spēles – sestdien Piņķos tiksies pēdējo gadu Latvijas hokeja flagmaņi Rīga 2000 un Liepājas Metalurgs, Daugavpilī Latgale ar ASK/Ogre, bet Rīga-20 un Elektrēnu Energija sestdien un svētdien spēlēs Valmierā Vidzemes OC ledus hallē. Turklāt Rīga 2000 spēli ar Liepājas Metalurgu televīzijā tiešraidē rādīs LTV7 kanāls. Neapšaubāmi kārtas interesantākā spēle notiks Piņķos, kur nūjas krustos pēdējo gadu abas vadošās Latvijas klubu komandas Rīga 2000 un Liepājas Metalurgs. Arī šajā sezonā abas komandas pretendē uz čempiona titulu, ko apliecina abu komandu līdzšinējās savstarpējās spēles. Kura no komandām uz šo spēli būs sagatavojusies labāk redzēsim sestdien Piņķos, kā arī televīzijas tiešraidē LTV7 kanālā.

Interesanta sāncensība gaidāma arī Daugavpilī, kur divas ļoti ambiciozas komandas Latgale un ASK/Ogre mēģinās viena otrai apliecināt savu varēšanu. Šajā sezonā gan daudz pārliecinošāku spēli un līdz ar to arī rezultātus rāda ogrēnieši, taču diez vai Latgales hokejisti bez cīņas padosies Samsung premjerlīgas līderiem.
Sestdienas un svētdienas spēles Valmierā, kurās savā starpā spēlēs Rīga-20 un Energija arī varētu būt visai spraigas, it sevišķi ņemot vērā jauniešiem raksturīgo nestabilitāti, kā arī Emergija hokejistu lielo vēlmi atņemt punktus Latvijas komandām. Turklāt diez vai Energija hokejisti būs aizmirsuši tās sagrāves, ko sezonas sākumā viņiem sagādāja Rīga-20 jaunieši, un vēlēsies revanšēties.
20. janvāris, sestdiena, plkst. 17.15, Siemens ledus halle (Piņķos)
92. HK „Rīga 2000” – FHK „Liepājas Metalurgs” (Galvenais tiesnesis N. Šacs, līnijtiesneši A. Ozoliņš un V. Korsaks) LTV7 tiešraide
20. janvāris, sestdiena, plkst. 17.15, Daugavpils ledus halle
93. „Latgale”- „ASK/Ogre” (Galvenais tiesnesis A. Borisovs, līnijtiesneši P. Pumpiņš un S. Dančonoks)
20. janvāris, sestdiena, plkst. 17.00, Vidzemes OC ledus halle (Valmierā)
94. „Rīga-20”- „Enerģija” (Galvenais tiesnesis J. Balodis, līnijtiesneši K. Zuševics un Art. Bērziņš)
21. janvāris, svētdiena, plkst. 15.00, Vidzemes OC ledus halle (Valmierā)
95. „Rīga-20”- „Enerģija” (Galvenais tiesnesis J. Balodis, līnijtiesneši K. Zuševics un Art. Bērziņš)
Spēļu ONLINE translācijas internetā skatāmas Samsung premjerlīgas mājas lapā - samsungliga.lv .

Sadarbības partneri